Follow us

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά για την κατάθλιψη & τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Τελικά γιατί έγινε το πρόσωπο της ημέρας με τις δηλώσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια; Και γιατι η κόρη δέχθηκε bullying;

Κλεοπάτρα Bright
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ BRIGHT
Ματθίλδη Μαγγίρα

Καλεσμένη στο "Μεσάνυχτα" και την Ελεωνόρα Μελέτη, η Ματθίλδη Μαγγίρα αναφέθρηκε στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, ενώ είπε ότι: "Η διασκευή είναι του Γιάννη Σκουλά και οι στίχοι. Ήταν ο δάσκαλος μου στη φωνητική και συνεργάτης. όταν μου το πρότεινε αυτό, μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα ενός κομματιού που το άκουσμα του μας είναι οικείο από τη Rita Hayworth. Η διαφορά με τη Rita είναι πως η Μαμαγγίρα παίρνει όλη την ευθύνη, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να το ακούσουμε στη χώρα μας"

Για το πώς είναι σαν άνθρωπος εντός αλλά κυρίως εκτός δουλειάς παραδέχθηκε: "Είμαι υπεύθυνη αλλά με πρσωπική δουλειά έφτασα στο να μπορώ και να λέω άνετα πως φταίω. Έκανα λάθος σε αυτό και κυρίως στο προσωπικό. Αλίμονο σε αυτούς που θεωρούν πως δε κάνουν λάθη. Το μεγαλύτερο μου λάθος που πια δεν υπάρχει ήταν η ανοχή. Ανεχόμουν πράγματα που το μέσα μου δεν τα δεχόταν και μπορει να τα σωματοποιούσε. Τα πράγματα με άγχωναν και με πίεζαν. Είχα βγάλει κάτι κοκκινίλες φουσκώματα με πολύ φαγούρα. Με τη δουλειά που κάνω πλέον. θα τα πω και έχω βρει τον τρόπο να τα πω χωρίς να θήξω κανέναν"

Στη συνέχεια, η ίδια ανέλυσε την έννοια της σωματικής ψυχοθεραπείας, αποκαλύπτοντας πως έχει έρθει αντιμέτωπη με την κατάθλιψη. Μάλιστα, ανεφερε ότι:

"Έιχα κατάθλιψη. Την πρώτη φορά που το αισθάνθηκα αυτό ήταν στα 16 μου. Πήγα στην ντισκοτέκ της Ξάνθης και βλέπω σα να ήμουν ένα πνεύμα που παρατηρούσε όλα αυτά που γινόντουσαν. Τελικά αυτή κάνει αυτό γιατί το κάνουν οι άλλοι και όχι γιατί το θέλει. Σου περνούν πως αυτό είναι το lifestyle και αυτό είναι το σωστό. Είναι σα να σε ελέγχουν. Εγώ μια εβδομαδα δεν ήθελα να φαω τίποτα. Η επόμενη φορά που ένιωσα αυτό το βύθισμα ήταν στα 26. Μετά πήγα σε ειδικό και μου έδωσε αντικαταθλιπτικά χάπια. Άρχισα να ψάχνω, έκανα NLP και είδα αποτέλεσμα. Έφτασα σε σημείο, όταν πήγα στην ψυχοθεραπεύτρια μου, πως δε με αντέχω άλλο".

Για τη σχέση της με την κόρη της η Ματθίλδη Μαγγίρα: "Ήθελα να είμαι αυτή που μεγαλώνει το παιδί μου. Έτσι, ένα παιδί θα έχει αυτοπεποίθεση δε θα νιωθει ανασφάλεια. Τον άνδρα μου τον γνώρισα στον Ελλάδα και αυτό που μου άρεσε ήταν πως αντιλαμβανόταν το χιουμορ μου.Μάλλον είχαν θέμα πως μπορεί να ήμουν επίκεντρο και κάπως ήθελαν να με μαντρώσουν. Στο βλέμμα του ήταν σα να κοιταζόμαστε και να γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είχαμε βρεθεί 70 ημέρες, έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε με πολιτικό στην Αμερίκη και θρησκευτικό εδώ. Η δυσκολία προσαρμογής στη Νέα Υόρκη σίγουρα επηρέασε τη σχέση μου με Αλεξ. Όταν επέστρεψα για καλοκαίρι, έμεινα και άρχισα να δουλεύω"

Όσον αφορά την κόρη της και την απόφασή της να ζήσει μόνιμα Αμερική, η ίδια τόνισε:

"Στο δημοτικό της έλεγαν πως είναι μάυρη. Ήρθε και έκλαιγε και της είπα πει στη μαμά του παιδιού μήπως έχει αχρωματοψία. Στο γυμνάσιο ξεκίνησε στο δεύτερο τρίμηνο και από το 17 πήγε στο 15. Είπα πως έχει δυσλεξία και δυσκολία στη συγκέντρωση και μου είπαν πως είναι καλύτερο να πάει σε ένα συμβατικό σχολείο, γιατί ίσως να είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Έκανα πολύ μεγάλο αγώνα και ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή. Ζήτησα η ίδια συνάντηση με τη σύμβουλο μουσικων σχολίων μέσα από ηλεκτρονικές εφαρμογές. Ένα βράδυ άρχισε να κλαίει και να μου λεει πως φοβάται να πάει καν . Της είπα επειδή το ονειρεύτηκες, γύρισε και ζήστο. Τελείωσε λοιπόν το νοίκι εκεί και τώρα έχει γυρίσει, θέλει να μείνει μόνη της"

Στη συνέχεια, δήλωσε πως θα ήθελε να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με ένα προσωπικό οδοιπορικό, τονίζοντας πως "μου έχει γεννηθεί και άλλο βιβλίο. Έχω τα κεφάλαιο μου, τη δομή μου αλλά δεν έχω χρόνο. Θέλω το κανάλι μου στο youtube, δεν έχω αποφασίσει ακόμη τη γραμμη".

Κλείνοντας μίλησε για την κοσμοθεωρία της, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως:

"Είπα ότι θεωρώ πως οι γυναίκες έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη γιατί εμείς τους χρησιμοποιούμε. Έτσι κι άλλιως, από straight οικογένειες, τα προβλήματα μεταφέρονται στα παιδια. Επίσης, μπορούν; Θα το δούμε όταν το παιδι μγαλώσει, δε μπορώ να έχω άποψη. Έχει να κάνει με την προοσωπική σου εξέλιξη, με το πνεύμα σου. Επίσης, ανεφερα πως με ενοχλεί να βλέπω δημόσια αυτό το σεξουαλικό άδειασμα. Πέσανε να με φάνε στο instagram".

Διαβάστε Ακόμα