Μετά τις καυτές αποκαλύψεις του αδερφού του Brooklyn τις προηγούμενες μέρες και όλα τα σενάρια και την παραφιλολογία που τις ακολούθησαν ο Cruz Beckham σπάει με την σειρά του τη σιωπή του θέλοντας να στηρίξει τη μητέρα του Victoria για όλα τα σχόλια που έχει δεχτεί. Ο μικρότερος γιος των Beckham που είναι στα πρώτα βήματα της μουσικής τους καριέρας και διαδρομής δίνει τη δική του εκδοχή για την οικογενειακή διαμάχη που έχει ξεσπάσει και έχει φέρει το όνομα της οικογένειας στις πρώτες ειδήσεις παγκοσμίως.
Ο 20χρονος, μικρότερος γιος του David και της Victoria Beckham, απάντησε εμμέσως στον ισχυρισμό του Brooklyn, σύμφωνα με τον οποίο η μητέρα τους χόρεψε "ανάρμοστα" μαζί του κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, αφήνοντάς τον ντροπιασμένο μπροστά σε όλους.
Η συγκεκριμένη του δήλωση έγραφε: "Η μητέρα μου καπέλωσε τον πρώτο μου χορό με τη γυναίκα μου, ο οποίος είχε προγραμματιστεί εβδομάδες πριν, με ένα ρομαντικό τραγούδι αγάπης", χαρακτηρίζοντας το γεγονός το νερό που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση τους.
Στην ίδια ανάρτηση, ο Brooklyn ανέφερε: "Μπροστά στους 500 καλεσμένους του γάμου μας, ο Marc Anthony με κάλεσε στη σκηνή, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα έπρεπε να γίνει ο ρομαντικός χορός μου με τη γυναίκα μου. Αντί γι’ αυτό, με περίμενε η μητέρα μου για να χορέψει μαζί μου. Χόρεψε με τρόπο εντελώς ακατάλληλο μπροστά σε όλους. Ποτέ στη ζωή μου δεν ένιωσα τόσο άβολα ή τόσο ταπεινωμένος".
Ο Cruz θέλοντας να αποτρέψει την αδικία και την εικόνα που έχει δημιουργηθεί στο πρόσωπο της μητέρας του, αντέδρασε κάνοντας "like" σε ένα meme από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το οποίο χλεύαζε τον ισχυρισμό. Στο χιουμοριστικό βίντεο, ο κωμικός Olly αστειεύεται ότι η Victoria ζήτησε να παιχτεί το τραγούδι Pony του Ginuwine για τον χορό μητέρας-γιου με τον Brooklyn, με τον δημιουργό να γράφει σε άλλη ανάρτηση: "Έκανα ένα σκετς για τους Beckham. Φαίνεται πως το απολαμβάνουν".
Λίγο αργότερα, ο νεαρός μουσικός φάνηκε να στηρίζει ανοιχτά τη μητέρα του, ανεβάζοντας φωτογραφία από το γεύμα του με μουσική υπόκρουση το τραγούδι των Spice Girls Who Do You Think You Are?, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για το sold out των συναυλιών του στο Ηνωμένο Βασίλειο. "Δεν έχω λόγια, ευχαριστώ ένα εκατομμύριο. Μάλλον θα χρειαστεί να προσθέσω κι άλλες εμφανίσεις;" έγραψε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Cruz παίρνει θέση στη δημόσια αυτή διαμάχη μέσω Instagram. Τον Δεκέμβριο, υπερασπίστηκε τους γονείς του, David και Victoria, όταν κατηγορήθηκαν ότι έκαναν unfollow τον πρωτότοκο γιο τους στα social media. Ο Cruz ανάρτησε screenshot σχετικού άρθρου, γράφοντας: "Δεν ισχύει". Και πρόσθεσε: "Οι γονείς μου δεν θα έκαναν ποτέ unfollow τον γιο τους. Ας λέμε τα πράγματα σωστά. Ξύπνησαν και είχαν μπλοκαριστεί… όπως κι εγώ".
Την ίδια ώρα, στις δηλώσεις του ο Brooklyn το βράδυ της Δευτέρας υποστηρίζει ότι ο ίδιος ήταν αυτός που μπλοκαρίστηκε από μέλη της οικογένειας το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή MadameFigaro.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr