Follow us

Γιώργος Παράσχος & Χρύσα Κροκίδα: Ξανά μαζί, 8 μήνες μετά την είδηση του διαζυγίου!

Πριν 8 μήνες ανακοίνωσαν με κοινή φωτογράφιση πως παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα φαίνεται πως είναι ξανά μαζί. 

Γιώργος Παράσχος - Χρύσα Κροκίδα

Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του, αφού τα εμπόδια στη σχέση τους φαίνεται πως ξεπεράστηκαν.

Την είδηση έκανε γνωστή η Real Life, αναφέροντας πως την περίοδο των εορτών οι συναντήσεις των... πρώην συζύγων αυξήθηκαν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά και να αντιληφθούν πως θέλουν να ξαναγίνουν ζευγάρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα παντρεύτηκαν το 2014, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Νέα απάντηση της πλευράς Βίσση στον Καρβέλα: "Έχουν εκπληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις μας"

Η D&A Live Concerts, εταιρεία παραγωγής της συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, απαντά στους ισχυρισμούς του Νίκου Καρβέλα, γνωστοποιώντας ότι έχει ήδη καταβάλει 250.000 ευρώ στην AUTODIA και ξεκαθαρίζοντας πως μεταξύ της εταιρείας και του δημιουργού δεν υπήρξε καμία γραπτή ή προφορική συμφωνία για τη συγκεκριμένη συναυλία.

07 Οκτ 2026 18:20
 
Διαφήμιση