Follow us

Άντζελα Δημητρίου: Διαλύθηκε και το σχήμα με Γιαννιά, Χολίδη και Παπαδοπούλου! Τα πρώτα λόγια τους

Μπορεί πριν λίγες ώρες να γινόταν λόγος μόνο για μια αναβολή πρεμιέρες για τεχνικούς λόγους, αλλά τελικά η κατάληξη για ένα ακόμα φιλόδοξο σχήμα ήταν ατυχής. 

Άντζελα Δημητρίου

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, και το δεύτερο σχήμα που ετοίμαζε η Άντζελα Δημητρίου αυτή τη σεζόν, με τον Γιώργο Γιαννιά, τον Χρήστο Χολίδη και τη Ειρήνη Παπαδοπούλου διαλύθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Το σχήμα επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Παρασκευή ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα μεταφερόταν στο Estate στην Αθήνα. Τελικά ούτε αυτή η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί με τον Γιώργο Γιαννιά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να επιβεβαιώνουν την απρόσμενη είδηση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για την αναβολή αρχικά και τη διάλυση τελικά της συνεργασίας καθοριστικό ρόλο έπαιξε ένα φημολογούμενο επεισόδιο ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και τον Χρήστο Χολίδη. Οι πληροφορίες ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, που η διάσημη τραγουδίστρια λέγεται πως χαστούκισε τον συνάδελφό της, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr