
Οι φήμες των τελευταίων εβδομάδων ήθελαν τη Μαρτίνα να αποχωρεί οικειοθελώς έπειτα από μια έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Κατά τη διάρκεια της κριτικής μετά από τη φωτογράφιση με τη μπάλα στην πισίνα, η 23χρονη παίκτρια του GNTM λιποθύμησε, προκαλώντας στους κριτές και τις συμπαίκτριές της μεγάλη ταραχή. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε με τη βοήθεια των ανθρώπων της παραγωγής και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε ιατρική κλινική.
Ωστόσο, τα σχόλια και τα «καρφιά» είχαν και εδώ την τιμητική τους με την Κάτια από τις “ff” να δηλώνει πως «η Μαρτίνα είναι πιεσμένη λόγω μιας προσωπικής της κατάστασης, αλλά σήμερα δεν έφαγε και πάρα πολύ και μαζί με την πίεση και το άγχος, σωριάστηκε κάτω».
Στον αντίποδα ωστόσο βρέθηκε η Μαρίνα, η οποία φάνηκε να μην πιστεύει ιδιαίτερα τη συμπαίκτριά της, υποστήριζοντας πως «η Μαρτίνα το έχει πιο εύκολα και το κλάμα [...] Και εγώ ήμουν χάλια αλλά το “πουλάει”, ό,τι κι αν γίνει το “πουλάει” πάρα πολύ».
Update: Στο τέλος του επεισοδίου, πάντως, η Μαρτίνα επέστρεψε στο παιχνίδι και δήλωσε περήφανα ότι «κακό σκυλί ψόφο δεν έχει». Ωστόσο, τα spoilers θέλουν στο επόμενο επεισόδιο, δηλαδή το βράδυ της Τρίτης, να αποχωρεί οριστικά από το GNTM.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr