Follow us

Είδαμε Πρώτοι Το Νέο X-Factor: Οι εντυπώσεις από το πρώτο επεισόδιο & οι εκπλήξεις που δεν περίμενε κανείς!

Συζητήθηκε όσο κανένα άλλο project, καθυστέρησε, σχολιάστηκε έντονα και τώρα έφτασε η ώρα τo X-Factor να κάνει πρεμιέρα στο OPEN. 

Το Νέο X-Factor

Για όσους δεν το γνωρίζουν να πούμε πως στην παρουσίαση του show βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, για πρώτη φορά σε ρόλο οικοδέσποινας ενός τηλεοπτικού project, ενώ κριτές είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Χρήστος Μάστορας και η μοναδική γυναίκα της επιτροπής, η Μελίνα Ασλανίδου.

Από το πρώτο επεισόδιο ο τηλεθεατής αντιλαμβάνεται πως είναι ένα αρκετά καλογυρισμένο talent show και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι ακροάσεις από τους κριτές δεν γίνονται σε στούντιο αλλά στη σκηνή ενός από τα κεντρικότερα θέατρα των Αθηνών. Η επιλογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στους διαγωνιζόμενους να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε ένα τέλειο από άποψη εικόνας και ήχου περιβάλλον με αποτέλεσμα αυτό να αποτυπώνεται στην οθόνη.

Οι κριτές είναι αυστηροί, αλλά χωρίς καμία δόση reality. Ναι, θα δεις την κολλητή της ταλαντούχας διαγωνιζόμενης να ανεβαίνει στη σκηνή, την περήφανη μαμά να δακρύζει ή τον υποψήφιο να βουρκώνει όταν παραδέχεται πως δεν έχει τη στήριξη των δικών του ανθρώπων. Όλα στη σωστή δόση και σε ένα ανθρώπινο πλαίσιο που σε κάνει να συγκινηθείς, να γελάσεις, να θαυμάσεις το ταλέντο (ή και την απελπισία κάποιων "ταλέντων" για δημοσιότητα).

Στις εκπλήξεις του πρώτου επεισοδίου βρίσκονται οι δηλώσεις του προσφάτως εκλιπόντος Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που "προλογίζει" την ακρόαση του βαφτισιμιού του σε ένα πολύ γλυκό στιγμιότυπο που κανείς δεν σκεφτόταν πως θα έπεφτε πάνω σε αυτή τη δυσάρεστη συγκυρία.

Και μπορεί τη Δέσποινα Βανδή να αργήσουμε να τη δούμε στο X-Factor αφού κάνει την εμφάνισή της στο τέλος της φάσης των ακροάσεων των υποψηφίων, ωστόσο το show δεν μένει χωρίς παρουσιαστή. Ο Άρης Μακρής μπορεί να μην αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του show μέχρι στιγμής αλλά από την πρώτη σκηνή του επεισοδίου θα καταλάβουν όλοι πόσο ταλαντούχος είναι στην παρουσίαση. Με εύστοχα σχόλια κατά τη διάρκεια των ακροάσεων, χιούμορ, εντυπωσιακή εμφάνιση και καλά ελληνικά, το ελληνικό X-Factor διαθέτει έναν βοηθητικό μεν, κεντρικό στο ταλέντο δε παρουσιαστή. Με λίγα λόγια, ο Άρης Μακρής είναι η τηλεοπτική αποκάλυψη της σεζόν!

Το OPEΝ είναι έτοιμο να παρουσιάσει ένα από τα καλύτερα - αν όχι ΤΟ καλύτερο X-Factor που είδαμε ποτέ στην μικρή οθόνη.

Υ.Γ. Είναι απορίας άξιο πώς ο ΑΝΤ1 είχε καταφέρει ένα show διαμάντι όπως αυτό να το βγάλει "κίτρινο" πριν σχεδόν 15 χρόνια. Μακάρι να είχαμε γνωρίσει αυτή την τηλεοπτική ευγένεια των τελευταίων ετών αρκετά νωρίτερα.

Είδαμε Πρώτοι Το Νέο X-Factor

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

http://instagram.com/sirconstantino

Tags

Διαβάστε Ακόμα