
Μετά από το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα», ένα δύσκολο πέρασμα από το Survivor Πανόραμα, που έληξε άδοξα λόγω της χλιαρής αποδοχής του πρόσφατου Survivor από το τηλεοπτικό κοινό, και μία μίνι συνεργασία με τα «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φαίνεται πως βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη.
Σύμφωνα με το TV Έθνος, η Μπάγια Αντωνοπούλου φαίνεται πως θα είναι η νέα τηλεοπτική παρτενέρ του Τάκη Χατζή στο νέο ενημερωτικό πρωινό του Alpha που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα σεζόν.
Η συγκεκριμένη εκπομπή θα παίρνει σκυτάλη από το Happy Day στον Alpha με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ θα αποτελεί «γέφυρα» μεταξύ του μεσημεριανού δελτίου και φυσικά της Ελένης Μενεγάκη που θα ακολουθεί αμέσως μετά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr