
Ο 40χρονος παρουσιαστής εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, μετά τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του Nomads, με το “Beat Buzzer”. Πρόκειται για ένα μουσικό τηλεπαιχνίδι, που βασίζεται σε μία ιδέα του ίδιου του Γιώργου Μαυρίδη.
Τέσσερις διαφορετικοί δικοί του φίλοι, αλλά και των τηλεθεατών στριμώχνονται σε ένα αμάξι και αρχίζουν τις βόλτες μετά μουσικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής οι τέσσερις συνεπιβάτες θα πρέπει να απαντούν ποιος είναι ο τραγουδιστής, η τραγουδίστρια ή το συγκρότημα που ακούγεται από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου.
Τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από τις σωστές τους απαντήσεις θα διατίθενται σε κοινωφελή ιδρύματα που χρήζουν υποστήριξης και ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 συμφώνησαν να στηρίξουν.
Το "Beat Buzzer" με τον Γιώργο Μαυρίδη θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Γιώργος Μαυρίδης - Οι πρώτες εικόνες από το Beat Buzzer στον ΑΝΤ1 (1)
Γιώργος Μαυρίδης - Οι πρώτες εικόνες από το Beat Buzzer στον ΑΝΤ1 (1)
Γιώργος Μαυρίδης - Οι πρώτες εικόνες από το Beat Buzzer στον ΑΝΤ1 (2)
Γιώργος Μαυρίδης - Οι πρώτες εικόνες από το Beat Buzzer στον ΑΝΤ1 (3)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr