
Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών εξέφρασε την επιθυμία να ξανακάνει «Το Καφέ της Χαράς», μιλώντας παράλληλα για όλες εκείνες τις προτάσεις που τον «έσπρωχναν» προς την καταστροφή.
«Θέλω να τα ξανακάνω. Τα πρώτα χρόνια δεν ήθελα καθόλου. Μετά με πέτυχε η κρίση και είδα ότι έχει αλλάξει το περιβάλλον και τα λεφτά είναι πολύ λίγα για να γίνει μυθοπλασία όπως θέλω να την κάνω εγώ, και όταν είδα ότι οι προτάσεις αυτές με σπρώχνουν προς την καλλιτεχνική καταστροφή ή τέλος πάντων στην προσωπική μου δυστυχία, δεν μπορούσα να το τραβήξω μέχρι τέλους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους που είναι ανίδεοι;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όσο για την μεγάλη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», ο ίδιος ανέφερε πως «θα γίνει όταν βρεθούν τα χρήματα, για να γίνει σωστά. Και η ιδέα υπάρχει και το κόνσεπτ και όλοι είμαστε σύμφωνοι τελικά. Οπωσδήποτε δεν θα δεχτώ να γίνει υποδεέστερο από ότι ήταν τότε και ούτε με ενδιαφέρει να γίνει κακέκτυπο του τότε εαυτού μας».
Φυσικά στο πλευρό του θα είναι και πάλι η Ρένια Λουιζίδου με τον ίδιο να τοποθετεί χρονικά την επιστροφή της επιτυχημένης κωμικής σειράς, μόλις λήξει το συμβόλαιό της με τον Alpha και τη σειρά «Το Σόι Σου» που συνεχίζεται για 5η σεζόν.
Δες το απόσπασμα
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr