Follow us

Χρήστος Χολίδης: «Άκυρο» και στην Κάβουρα και στην Κωνσταντίνα! Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή & η συγγνώμη

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά είναι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Χρήστου Χολίδη. 

Χρήστος Χολίδης

Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλλον ενοχλημένος από την έντονη φημολογία, ξεκαθάρισε τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

«Τις τελευταίες ημέρες έχω διαβάσει πάρα πολλά. Φαίνεται βιάζονται να με παντρέψουν. Όλα γίνονται για τα κλικ» ανέφερε ο Χρήστος Χολίδης, ενώ συμπλήρωσε: «Ζητάω συγνώμη από τις κοπέλες που αναφέρθηκε το όνομά της στα δημοσιεύματα. Είχα πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και για τα κλικ μου χρέωσαν διάφορες κοπέλες. Δεν το έκανα εγώ όλο αυτό και ζητάω συγνώμη ξανά από τις κοπέλες» μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Για την ιστορία το αρχικό δημοσίευμα συνέδεσε τον Χρήστο Χολίδη με τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία διασκέδασε στην πρεμιέρα του στο Posidonio, ενώ ρεπορτάζ εφημερίδας ήρθε να «ακυρώσει» το ειδύλλιο με τη Βίκυ Κάβουρα συνδέοντάς τον με την «πραγματική» σύντροφό του, μία εντυπωσιακή ξανθιά συμβολαιογράφο της οποίας δεν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ NEWS

Νέα απάντηση της πλευράς Βίσση στον Καρβέλα: "Έχουν εκπληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις μας"

Η D&A Live Concerts, εταιρεία παραγωγής της συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ, απαντά στους ισχυρισμούς του Νίκου Καρβέλα, γνωστοποιώντας ότι έχει ήδη καταβάλει 250.000 ευρώ στην AUTODIA και ξεκαθαρίζοντας πως μεταξύ της εταιρείας και του δημιουργού δεν υπήρξε καμία γραπτή ή προφορική συμφωνία για τη συγκεκριμένη συναυλία.

07 Οκτ 2026 18:20
 
Διαφήμιση