Follow us

Η Βίκυ Καγιά Στη Φωλιά Των ΚούΚου: Μιλάει για το δεύτερο μωρό που έρχεται και τις αντιδράσεις της κόρης της, Μπιάνκα

Καλεσμένη «Στη φωλιά των Κούκου» ήταν η Βίκυ Καγιά την Πέμπτη και μεταξύ άλλων μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, πρώτη φορά τηλεοπτικά.

Μαρία Χάλαρη
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΧΑΛΑΡΗ
Βίκυ Καγιά - Στη φωλιά των Κούκου R

«Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος που είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στη δουλειά. Γυρνάει αργά το βράδυ. Βρισκόμαστε με ραντεβουδάκια, διημεράκια κλπ. Η μαμά μου θα έρθει στο σπίτι να φύγουμε δύο μέρες... Το δεύτερο παιδάκι πρέπει να συνελήφθη σε ένα από αυτά τα διήμερα! Είναι κι αυτό ένα μυστήριο» είπε αρχικά το μοντέλο.

«Δεν το είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος. Κουράστηκα πολύ, αλλά δεν έδωσα σημασία. Νόμιζα ότι ήταν κόπωση, αλλά δεν είχα κουραστεί τελικά. Έπαθα έναν πανικό όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, δεν σου κρύβω. Όχι πανικό "Θέε μου κι άλλο παιδί, μα γιατί". Ίσα ίσα ήταν χαρά κι ευλογία και όταν δεν το περιμένεις κιόλας ακόμα καλύτερα. Αλλά τα διαδικαστικά; Η μικρή είναι δυόμιση, σχεδόν τρία, έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά του Ηλία, τον Γιώργο και την Εριέττα, έχει πέσει και η δουλειά λίγο παραπάνω και είπα "τώρα τι θα γίνει; πώς θα τα καταφέρω". Όπως τα καταφέρνουν όλες οι υπόλοιπες μαμάδες, που είναι πολύ πιο απασχολημένες από μένα! Δεξιά αριστέρα θα το προσαρμόσω, κάπως θα το φέρω. Έχω και τη μαμά μου, έχουμε βοήθεια δόξα τω Θεώ... Είναι τόσο μαγικό το συναίσθημα του να είσαι γονιός. Παίρνεις τόση ενέργεια και αγάπη που τα ξεχνάς όλα» πρόσθεσε.

Για τη στήριξη που δέχεται από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, είπε: «Για εμένα είναι τέλειος. Είναι πολύ πρακτικός, μεθοδικός. Τα κάνει όλα γρήγορα και αποτελεσματικά. Για μένα είναι θεόσταλτος. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω από τα 14, έχω κι εγώ ταλαιπωρηθεί, είμαστε και οι δύο αυτοδημιούργητοι και ταιριάξαμε. Για κάποια άλλη γυναίκα μπορεί να είναι πολύ γρήγορος, πολύ πρακτικός. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι που έρχονται και είναι τέλειοι για εμάς έχει να κάνει με το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε στη ζωή μας και πόσο χορτάτοι είμαστε και δεύτερον το πώς θέλουμε να καταλήξουμε και με τι τρόπο. Ο αντρούλης μου είναι ακριβώς όπως τον έχω ονειρευτεί».

Για το πώς νιώθει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και τον τρόπο που προετοιμάζει την πρώτη κόρη της, Μπιάνκα αποκάλυψε: «Νιώθω πολύ πιο ήρεμη και χαλαρή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη με άγχωναν όλες αυτές οι εξετάσεις. Τώρα όλα είναι πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα, αλλά είμαι κι εγώ πιο κατασταλαγμένη. Ξεκινάμε και κάνουμε μια προετοιμασία με την Μπιάνκα. Έχει καταλάβει ότι θα είναι μικρούλης, δεν θα μιλάει, δεν θα περπατάει καθόλου, δεν θα τρέχει, θα του μάθει να κολυμπάει, του έχει κρατήσει και δύο μικρά κουνελάκια που της είχα πάρει ότι γεννηθεί να του τα δώσει γιατί "είναι πολύ μικρά για μένα πια μαμά!". Ξεκίνησε παιδικό σταθμό, φρόντισα να φύγει λίγο από το σπίτι, να ανεξαρτητοποιηθεί, να αποκτήσει τους δικούς της φίλους και τον χώρο της να μην έρθει σοκ, διαβάζω βιβλία, μπαίνω στο ίντερνετ. Κάνω ό,τι μπορώ γιατί αυτά τα πράγματα μπορείς να τα δουλέψεις, αλλά έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα του παιδιού. Επειδή έχει τα μεγαλύτερα της αδέρφια δεν νιώθει η βασίλισσα του σπιτιού. Είναι ανεξάρτητη, έχει πλάκα και της αρέσει να παίζει με μεγαλύτερα παιδάκια, επειδή έτσι έχει μάθει με τα αδέρφια της. Έχει τον Γιώργο και την Εριέττα, οι οποίοι όταν κάνει κάτι λάθος ή όταν χαίρεται πολύ και χοροπηδάει στα κρεβάτια την ηρεμούν, τις διαβάζουν τα παραμύθια της, έχουν αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση και νομίζω ότι θα της έρθει πιο μαλακά. Ωστόσο, το ξέρω; Δεν το ξέρω».

«Οι εντάσεις, οι φωνές και το να προσπαθείς να επιβληθείς σε ένα παιδί με το ζόρι για οποιδήποτε λόγο δεν έχει αποτέλεσμα. Πρέπει με ψυχραιμία να δημιουργήσεις έναν χαρακτήρα που θα μπορεί να στέκεται μόνος του» κατέληξε ως προς την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της.

Δες το video:

Διαβάστε Ακόμα