Follow us

Nomads: Παναγιώτης Βασιλάκος VS Νατάσα Καλογρίδη: «Η κίνηση του Αρναούτογλου κατάφερε να χαρίσει στο παιχνίδι πραγματικό ενδιαφέρον»

Στο Nomads της Τρίτης παρακολουθήσαμε την πρώτη ψηφοφορία του παιχνιδιού. Η ομάδα της Ζούγκλας έχασε και έπρεπε να προτείνει δύο από τα μέλη της για προτεινόμενα προς αποχώρηση.

Παναγιώτης Βασιλάκος - Νατάσα Καλογρίδη - Γρηγόρης Αρναούτογλου - Nomads (ένωση)

Τι πιο λογικό; Για τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που μάλλον κατάγεται από ανώτερο είδος παίκτη, αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Χάσανε, ξαναχάσανε, πήγαν στην παραλία, ξαναπαίξανε και (ω τι θαύμα) ξαναχάσανε. Για τον συγκεκριμένο παίκτη όλα αυτά θα έπρεπε να ήταν σκέλος του fair play και εφόσον έχαναν συνέχεια θα έπρεπε να τους τη χαρίσουν (;). Έτσι άρχισε να τα βάζει με τους κανονισμούς του παιχνιδιού. Γιατί; Γιατί απλά δεν τον βολεύουν.

Τον κοιτούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ένα ύφος τύπου «τι λέει τώρα αυτός εδώ;» αλλά το άφησε να πέσει κάτω – να το fair play. Αντί να τον κολλήσει στον τοίχο, του είπε ευγενικά πως αυτοί είναι οι κανόνες.

Μετά όμως ήρθε η ώρα να ψηφίσει αυτός ο μικρός τηλεοπτικός Αριστοτέλης που επινοεί δική του δικαιοσύνη στο Nomads. Έτσι, αποφάσισε να ψηφίσει τη Νατάσα Καλογρίδη με το ευφάνταστο επιχείρημα πως θέλει να δώσει χώρο στους νέους ανθρώπους. Λίγο πριν είχε φροντίσει να γλύψει να πει πέντε καλά λόγια για τη συμπαίκτριά του – τι μαμά την είπε, τι δυνατή παίκτρια, την καλύτερη από τις γυναίκες, αλλά οκ πρέπει να τη διώξει γιατί για τα δικά του δεδομένα είναι μάλλον υπερήλική (!). Α, ξέχασα λίγο πριν είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψηφίσει άντρες, γιατί έτσι. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, έλεγε η γιαγιά μου.

Και έρχεται ένας μάγκας Αρναούτογλου, ο καλύτερος πολυλογάς που μπορούσε να επιλεγεί για τη συγκεκριμένη παρουσίαση και να του πει «Είναι όλα αυτά και της το πληρώνεις έτσι; Ψηφίζοντάς την;». Αν ήμουν εκεί, όχι απλά θα του έσφιγγα το χέρι, θα τον κερνούσα και μια μπύρα. Και τι λέει ο Θεός με τα πράσινα μάτια; «Μην το πας έτσι, μην το γυρνάς» είπε ο σταρ της Ζούγκλας. Ώπα ρε παλικάρι, και τι θες να σου πει; Ότι είναι λογικό αυτό που μας λες; Και κάπου εκεί ο Αρναούτογλου λέει την επική ατάκα του επεισοδίου: «Άσε με να το πηγαίνω όπως θέλω, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Εσύ όμως μπορείς να απαντήσεις όπως θες».

Και ναι, τότε καταλαβαίνεις γιατί ο Αρναούτογλου είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Γιατί ακόμα και μέσω της σκληρής απάντησης που άξιζε σε ένα υπερόπτη και σχεδόν αγενή παίκτη, του έδωσε χείρα βοηθείας τουλάχιστον να πει πως είναι σίγουρος πως την Καλογρίδη θα την κρατούσε το κοινό στο παιχνίδι. Όσο και αν είμαστε όλοι σίγουροι πως απλά ήθελε να ξεφορτωθεί τη μεγαλύτερη σταρ της ομάδας του.

Όσο για την Καλογρίδη; Πετούσε τον δικό της χαρταετό, που απλά χάρισε τη δική της ψήφο στον φωτογενή hater συμπαίκτη της και τον έβαλε στη θέση του, απλώς αδιαφορώντας για όλα αυτά που είχε πει για εκείνη. Chapeau.

Έτσι, το θέμα τελικά στο Nomads δεν είναι τι θα γίνει μόνο μέσα στη συμβίωση, αλλά κυρίως ότι ο λόγος κάθε παίκτη θα έχει ένα αιχμηρό κριτή, που δεν είναι άλλος απόν τον ίδιο τον Αρναούτογλου. Έναν Αρναούτογλου που αποδεικνύει μετά από πολλά χρόνια σε τι είναι εξαιρετικά καλός.

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε!

Αν δεν με πιστεύεις, δες και μόνος σου τι παίχτηκε χθες στο Nomads:


Nomads: Παναγιώτης Βασιλάκος VS Νατάσα Καλογρίδη

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://www.snapchat.com/add/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

Διαβάστε Ακόμα