Follow us

Είδαμε Τη Φωλιά Των ΚούΚου: Τελικά αξίζει να δεις την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη στο Star;

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετακόμισαν στο Star και καλωσόρισαν το τηλεοπτικό κοινό στη «Φωλιά των ΚούΚου».

ΣΤη Φωλιά Των ΚούΚου

Αυτή τη φορά δεν άφησαν τα πράγματα στην τύχη τους, δεν φορτώθηκαν πολλά εμπορικά θέματα που θα χαλούσαν την εικόνα της εκπομπής τους, δεν έκαναν μία από τα ίδια. Το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι κάνει ένα βήμα μπροστά με τη φετινή του απόπειρα στο Star.

Τα τελευταία χρόνια δυσκολεύτηκαν πολύ, μέχρι που κόπηκαν. Τι άλλο θα μπορούσε να πάει στραβά; Μην το λέτε, πολλά! Κι όμως, η «Φωλιά των Κούκου» είναι μία λαμπρή στιγμή στην κοινή τους πορεία. Το πλατό είναι όμορφο, μοντέρνο, δεν σε κάνει να αισθανθείς πως η εκπομπή βγήκε πρόχειρα ή απλά για να καλύψει ένα κενό στο πρόγραμμα.

Σε αντίθεση με άλλες εκπομπές του Star που ποντάρουν στη συγκίνηση (Αλήθειες με τη Ζήνα) ή στο βιτριολικό χιούμορ (Shopping Star), η «Φωλιά των Κούκου» είναι ευχάριστη, αξιοπρεπής και κυρίως έχει δική της ταυτότητα, έχει κάτι να σου πει. Μπορεί ο Κρατερός Κατσούλης να μου είναι πάντα πολύ συμπαθής, πάντα όμως είχα μία αμφιβολία για το πόσο a list είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Και κάποια βήματά της επιβεβαίωναν τους φόβους μου. Όμως αυτή τη φορά είναι μία απολαυστική παρουσιάστρια, ξέρει πολύ καλά κάθε ενότητα της εκπομπής της, φαίνεται πως πιστεύει στους συνεργάτες της, δείχνει πόσο χαίρεται που έχει στο πλευρό της την Άση Μπήλιου και τον Λάμπρο Βακιάρο. Ναι, ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια με έπεισε σε όλα τα επίπεδα!


Το πρώτο σκέλος της εκπομπής είναι έξυπνα δομημένο, θυμίζοντας λίγο από «Ράδιο Αρβύλα» στο countdown του top10. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι μια έντιμη επιλογή, που μπήκε σε ωραία παρέα και φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο σε σχέση με το «Πρωινό» πέρυσι. Η Μαριλού Ρεπαπή είναι μία πολύ έμπειρη δημοσιογράφος πίσω από τις κάμερες με ωραίο σχόλιο και αξιοπρέπεια που δεν θα φέρει ποτέ σε αμηχανία τον θεατή (ή και τους συνεργάτες της). Η Χρύσα Κατσαρίνη είναι συμπαθέστατη, αλλά μέχρι στιγμής δεν είδα να κάνει τίποτα άλλο πέρα από το να πασάρει χαριτωμένα κάποια από τα θέματα. Μεγάλο ατού της εκπομπής, βέβαια, είναι ο Γρηγόρης Μπάκας που είναι άφταστος στο ρεπορτάζ δρόμου και μπορεί να αξιοποιηθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Ευτυχώς το Star κράτησε μερικά δυνατά χαρτιά από το ιστορικό lifestyle δελτίο του.

Μπορεί ο γκράντε καλεσμένος στην πρεμιέρα να ήταν ο Ντάνος, αλλά εγώ εντυπωσιάστηκα από την πολύ ωραία συνέντευξη στην Ελένη Ράντου. Τελικά, μία εκπομπή που πραγματικά δεν ισχυρίζεται πως είναι η επιτομή του τηλεοπτικού προϊόντος, αν διαθέτει δύο άξιους και εκπαιδευμένους παρουσιαστές μπορεί να είναι πολύ πιο ευχάριστο εγχείρημα από κάθε άλλο «γκανιάν». Chapeau κυρίως στον Κρατερό Κατσούλη που έκανε μια άψογη συνέντευξη στην Ελένη Ράντου. Με ερωτήσεις και σχόλια που πραγματικά είχαν λόγο ύπαρξης και δεν έμεναν σε προμοταρίστικες εξυπηρετήσεις ή αντίστοιχες τηλεοπτικές υποχρεώσεις!

Με λίγα λόγια, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν μια εκπομπή όπως τους αξίζει. Χωρίς υποχρεωτικές συμπαρουσιάστριες, με συνθήκες υγιούς παραγωγής, με χώρο και χρόνο να αποδείξουν τι αξίζουν σε ένα περιβάλλον καλύτερης τηλεόρασης. Εκεί δηλαδή που ούτως ή άλλως άξιζαν να βρίσκονται.

Είδαμε Τη Φωλιά Των ΚούΚου

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://www.snapchat.com/add/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

Διαβάστε Ακόμα