Κατερίνα Καραβάτου: Αυλαία για το "Σαββατοκύριακο παρέα" στον ΑΝΤ1

Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό με το "Σαββατοκύριακο παρέα" και ευχήθηκε ένα διαφορετικό αλλά καλύτερο καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Αυλαία στη φετινή σεζόν έριξε σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή "Σαββατοκύριακο παρέα" στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, εμφανώς φορτισμένη, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πριν απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό.

"Σας ευχαριστώ από καρδιά"

Η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές στους τηλεθεατές, ευχαριστώντας τους για την αγάπη και τη στήριξη που της έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

"Να ευχηθώ ένα πολύ καλό καλοκαίρι σε όλους σας. Να γίνει αυτό που φαντάζεστε, αυτό που θα ευχόσασταν. Εγώ εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να είστε όσο καλύτερα γίνεται. Σας ευχαριστώ από καρδιά για όλα όσα μου έχετε δώσει μέχρι τώρα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια έκλεισε τη φετινή τηλεοπτική διαδρομή με λόγια ευγνωμοσύνης, δίνοντας έμφαση στη σχέση που έχει χτίσει με το κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

"Εύχομαι τα πράγματα στην τηλεόραση να γίνουν καλύτερα"

Στο φινάλε της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αλλαγές που καταγράφονται στον χώρο της τηλεόρασης, αφήνοντας να εννοηθεί πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για πολλούς ανθρώπους του χώρου.

"Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει να σας αφήσουμε. Το καλοκαίρι αυτό θα είναι διαφορετικό για όποιον εμπλέκεται και εδώ και αλλού. Εύχομαι τα πράγματα στην τηλεόραση να γίνουν πολύ καλύτερα", είπε.

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές με μια λιτή αλλά θερμή φράση, ανανεώνοντας ουσιαστικά το ραντεβού της για το μέλλον.

"Σας ευχαριστούμε για όλα, εις το επανιδείν!", κατέληξε.