Με την απουσία του Σωτήρη Κοντιζά ξεκίνησε η νέα εβδομάδα του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να εξηγεί τον λόγο και στη συνέχεια να ανακοινώνει στους διαγωνιζόμενους την αλλαγή που έρχεται στον διαγωνισμό από το αποψινό (23/3) επεισόδιο.
Η απουσία του σεφ
Λίγο μετά την είσοδο των παικτών στην κουζίνα του διαγωνισμού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε ότι "Ο Σωτήρης δεν είναι μαζί μας. Είναι λίγο αδιάθετος. Φόρεσα ο,τι καλύτερο μπορούσα για να τον τιμήσω. Να στείλουμε την αγάπη μας στον θείο Σωτήρη".
Με τη σειρά του, ο Άρης σχολίασε χιουμοριστικά πως "Λείπει ο σεφ Κοντιζάς σήμερα, δυστυχώς. Έγινε προσπάθεια από τον σεφ Κουτσόπουλο να τον εντάξει μέσα στη σημερινή μέρα. Δεν πολυπέτυχε. Συγγνώμη σεφ Κουτσόπουλε. Το έχασε λίγο στα σαμπό, δεν του πολυπήγαιναν".
Οι αλλαγές στον διαγωνισμό
Στη συνέχεια, ο κριτής ανακοίνωσε πως από την παρούσα εβδομάδα, θα υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο διαγωνιστικό μέρος του MasterChef.
Συγκεκριμένα είπε: "Ακούστε πάρα πολύ καλά γιατί έχουμε κάποιες αλλαγές, οι οποίες θα ισχύουν από εδώ και στο εξής και είναι πάρα πολύ σημαντικές. Τι θα έχουμε και σήμερα; Θα έχουμε πάλι μονομαχίες. Ένας πόντος για κάθε νίκη. Η μπριγάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, παραμένει ασφαλής. Η μπριγάδα που θα ηττηθεί, ανεξαρτήτως αν κάποιος έχει κερδίσει ή έχει χάσει την προσωπική του μονομαχία, θα είναι όλοι εκτεθειμένοι στον κίνδυνο να βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης. Τι σημαίνει αυτό; Μέχρι τώρα αν κερδίζατε την προσωπική μονομαχία, μένατε εκτός της όλης διαδικασίας. Από εδώ και στο εξής είστε εσείς και η μπριγάδα σας. Πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να μείνετε προστατευμένοι".
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως "Άλλη μία πολύ μεγάλη αλλαγή. Αν είστε η μπριγάδα που έχει μέλη της με μαύρες ποδιές, πηγαίνουμε στην Ομαδική Δοκιμασία. Μέχρι τώρα, αν η ομάδα κέρδιζε την Ομαδική Δοκιμασία, αυτές οι μαύρες ποδιές έπαυαν να ισχύουν. Τώρα αυτοί που έχουν τις μαύρες ποδιές, δεν εξασφαλίζουν την ασυλία τους μέσω της Ομαδικής Δοκιμασίας. Ασυλία έχουν ο Πάνος, ως αρχηγός της κόκκινης μπριγάδας και ο Γιώργος, ως αρχηγός της μπλε μπριγάδας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr