Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Περπερίδης το βράδυ της Τετάρτης, λίγο πριν ξεκινήσει τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός - Μπάγερν, με τον γνωστό αθλητικογράφο να αναφέρεται συγκινημένος στη ξαφνική απώλεια του μοντέρ του Mega, Κώστα Κοσμίδη.
Όσα δήλωσε ο αθλητικογράφος
Ειδικότερα, με τρεμάμενη φωνή, ο Γιώργος Περπερίδης ανέφερε πως "Συνηθίζω να ευχαριστώ τους ανθρώπους που δουλεύουν για να βλέπετε εσείς εικόνα και ήχο. Συνήθως το κάνω γι’ αυτούς που είναι εδώ. Απόψε, όμως, θέλω να το κάνουμε όλοι μαζί και μιλώ εκ μέρους όλης της διεύθυνσης αθλητικών προγραμμάτων του MEGA για ένα άνθρωπο που θα ήταν απόψε μαζί μας, θα δούλευε μαζί μας, τον Κώστα Κοσμίδη που έφυγε χθες από τη ζωή"
Συμπλήρωσε, μάλιστα: "Τον αγαπημένο μας φίλο πάνω από όλα, τον αγαπημένο μας συνάδελφο, που θα είναι γι’ αυτόν και για την μνήμη του όλα όσα κάνουμε απόψε. Γιατί όπως μου έλεγε την Κυριακή, φεύγοντας από το MEGA, "θα ‘μαστε παρέα την Τετάρτη”. Δεν είμαστε παρέα αλλά τον νιώθουμε δίπλα μας, κοντά μας και θέλουμε μια μεγάλη βραδιά για να την αφιερώσουμε στη μνήμη του"