Στις audition του MasterChef βρέθηκε ο Δημήτρης Παπαδάκης, ο οποίος έφτασε στον διαγωνισμό από την Κρήτη, με τον αυθορμητισμό του να προκαλεί τους κριτές να θέσουν πολλές ερωτήσεις.
Τα πειράγματα των κριτών
Αφού έκανε μια μικρή προετοιμασία για τη συνταγή του, ο διαγωνιζόμενος παρουσιάστηκε μπροστά στους τρεις κριτές με τον Πάνο Ιωαννίδη να δίνει τις πρώτες οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. "Ήταν μεγάλος ο χώρος, πολλά φώτα, εγώ ένα παιδί από το χωριό..." ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης.
Αφού ξεκίνησε να περιγράφει το πιάτο του, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναρωτήθηκε: "Άρα στην προετοιμασία 40 λεπτά, τι κάναμε; Μαντινάδες". Άμεσα ο παίκτης είπε πως "Η προετοιμασία ήταν να φτιάξουμε τον ζωμό. Όλα εδώ θα γίνουν". Αφού εξιστόρησε μερικά πράγματα για τη ζωή του και δήλωσε ότι με τη συμμετοχή του θα ανέβουν οι μετοχές του στη δουλειά, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε: "Τον διαγωνισμό τον έχεις δει;" για να λάβει την απάντηση: "Όχι! Είδα μια φορά τον άλλο που έλεγε το κρατς"
Σε προσωπική του συνέντευξη, μάλιστα, σημείωσε: "Έχω άγνοια κινδύνου, το λέω τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Κάθε μέρα το έλεγα. Μου είπαν να δω λίγο, τι κάνουν. Είπα: Δε θέλω. Θα πάω και ο,τι κάνω. Αν κάνω κάτι θα το κάνω".
Η επικοινωνία με τον Δημήτρη δεν ολοκληρώθηκε εκεί όμως, αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε με χιούμορ: "Πόσα τέτοια μπλουζάκια έχεις; Μαύρα κοντομάνικα. Περίπου πόσα έχεις; Έχεις 30 ας πούμε;" με τον διαγωνιζόμενο να σημειώνει πως λόγω καταγωγής φοράει μαύρα πουκάμισα και μπλουζάκια.