Ένα αναπάντεχο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής "Πρωινό", με τον Γιώργο Λιάγκα να διακόπτει ξαφνικά τη ροή της ζωντανής μετάδοσης. Την ώρα που προβαλλόταν ρεπορτάζ για τον Σπύρο Μαρτίκα και τα χρήματα που έχασε από τον επιχειρηματία που εμπλέκεται σε υποθέσεις απάτης, κάτι φαίνεται πως ανησύχησε έντονα τον παρουσιαστή.
Χωρίς να έχει γίνει σαφές τι ακριβώς συνέβη στο πλατό, ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε να αντιλαμβάνεται μια αναστάτωση πίσω από τις κάμερες και ρώτησε εμφανώς αιφνιδιασμένος:
"Έγινε κάτι παιδιά; Λιποθύμησε κάποιος; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Πείτε μου αν έγινε κάτι".
Παρά την ένταση της στιγμής, η εκπομπή συνέχισε κανονικά λίγο αργότερα, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω διευκρίνιση για το τι ακριβώς συνέβη. Ωστόσο, η ανησυχία και η αντίδραση του παρουσιαστή προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά στους τηλεθεατές, που είδαν ξαφνικά τη ροή του προγράμματος να διαταράσσεται ζωντανά στον αέρα.
Το περιστατικό που εξόργισε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό
Ένα απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης (19/11), κατά τη διάρκεια συνέντευξης ενός επιχειρηματία, ο οποίος έχει πέσει θύμα κυκλώματος που εξαπατούσε ευκατάστατους πολίτες παρουσιάζοντας ψεύτικες επενδυτικές ευκαιρίες. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να διερευνήσει την συνθήκη και έκανε αλλεπάλληλες ερωτήσεις στον συνετευξιαζόμενο.
Ο επιχειρηματίας περιέγραψε στον Γιώργο Λιάγκα τα σοβαρά οικονομικά πλήγματα που υπέστη, ακόμα και χρήματα που προέρχονταν από επίδομα που λάμβανε το παιδί του, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη του κυκλώματος γνώριζαν πολύ καλά την προέλευσή τους:
"Έδωσα χρήματα που ελάμβανε το παιδί μου από επίδομα και το ήξεραν αυτό τα μέλη του κυκλώματος", ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Τα δικά μου λεφτά ήταν 90.000. Τα μισά από αυτά ήταν του παιδιού μου που παίρνει επίδομα αναπηρίας", είπε χαρακτηριστικά ο συνεντευξιαζόμενος.
"Κάτσε ρε Χρύσα, σε παρακαλώ πολύ πια!"
"Δώσατε τα λεφτά του παιδιού σας που έχει 90% αναπηρία για να πάρετε λίρες από το καζίνο; Μα φταίνε οι απατεώνες ή φταίτε εσείς;", είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Η συζήτηση, όμως, πήρε απρόβλεπτη τροπή όταν ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε έντονα ενοχλημένος από μια παρέμβαση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Χρύσας Ζωρκάδη, η οποία του είπε κάτι μέσω του ακουστικού του. Ο παρουσιαστής, έχοντας φανερή ενόχληση, έβγαλε το ακουστικό του στον αέρα και της απευθύνθηκε αυστηρά:
"Κάτσε ρε Χρύσα, σε παρακαλώ πολύ πια!"