Ένα έντονο ξέσπασμα είχε ο Ανδρέας στη Φάρμα, με αφορμή την απραγία της Βαλεντίνας. Όπως έχουν αποκαλύψει πολλές φορές οι διαγωνιζόμενοι, η Βαλεντίνα αποφεύγει τις δουλειές στο σπίτι και προτιμά να κοιμάται. Το γεγονός όμως ότι σήμερα έκανε παρατήρηση στους συμπαίκτες της επειδή δεν τις πήγαν τα άπλυτα πιάτα, εξόργισε τον Ανδρέα.
Η αντίδραση του παίκτη για τη συμπεριφορά της Βαλεντίνας
Ο παίκτης ανέφερε αρχικά πως "Την έχουμε πιάσει πάρα πολλές φορές από την αρχή και εγώ και ο Βάγγος και ο Λευτέρης και της είχαμε μιλήσει, να προσέχει, να σηκώνεται, την προστατεύαμε. Αλλά το έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Εκεί μέσα δεν κάνει τίποτα. Τίποτα εντελώς!"
"Σήμερα κατάφερα και ξύπνησα αρκετά νωρίς. Δηλαδή, ακούω την Ναταλία που έκανε κάτι στο δωμάτιο και ξύπνησα. Πήγα και τη βοήθησα με τα πιάτα. Μετά είχε μαζευτεί δεύτερη λάντζα, που δεν την είχαν αφήσει από την αρχή εκεί τα παιδιά και ο Ανδρέας μου είπε: Βαλεντίνα πλύνε τα πιάτα". Με τη σειρά του, ο Ανδρέας καθώς εισήλθε στο σπίτι, είπε στον Λευτέρη πως "Αν δεν πλύνει τα πιάτα σήμερα, θα γίνουμε κω@@ος. Απλά το λέω".
Στη συνέχεια, η Βαλεντίνα έκανε παράπονα στους δύο άντρες, για ποιο λόγο τα άπλυτα πιάτα δεν ήταν στο κατάλληλο μέρος, με τον Ανδρέα να τονίζει πως τα πιάτα ήταν δική τους δουλειά και δεν είναι δούλοι της. "Ντροπή δηλαδή. Εγώ δηλαδή έπρεπε να σηκώσω και αυτή; Μήπως να πλύνω και το βρακί και τα ρούχα της; Στα χέρια πρέπει να της τα δίνω όλα. Το φαΐ, τα ποτήρια; Ντροπή δηλαδή" τόνισε ο παίκτης με την Βαλεντίνα να φωνάζει στον ίδιο και τον Λευτέρη: "Δεν μπορούσατε να έχετε τα πιάτα από την αρχή εκεί;"
Το ξέσπασμα του Ανδρέα
Άμεσα ο διαγωνιζόμενος εκνευρίστηκε και ρώτησε: "Δεν μπορεί να πάρεις τα γαμη@@@να πιάτα να τα κάνεις έτσι και να τα πετάξεις;" Στο ίδιο πλαίσιο, ο Λευτέρης αποκάλυψε πως "Η Βαλεντίνα έχωσε την Ναταλίτσα να πλύνει μαζί της πέντε πιάτα, που ήταν δουλειά μόνο της Βαλεντίνας και μετά γκρινιάζει επειδή δεν της πάμε τα πιάτα εκεί πέρα; Είμαστε με τα καλά μας; Τα είχε δει. Άκουσε ότι είναι εκεί. Τρεις φορές της είπε ο Αντρίκος να πλύνει τα πιάτα και τον έγραψε στα παπ@@ια της".
Στη συνέχεια η Βαλεντίνα απομονώθηκε στο δωμάτιό της και κλαίγοντας είπε: "Προτιμώ να κοιμάμαι και να λένε ότι η Βαλεντίνα κοιμάται".