Follow us

Ανατροπή στη "Φάρμα" - Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το παιχνίδι

Ποιος παίκτης αποχώρησε από τη "Φάρμα";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η "Φάρμα" επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στο Star με ανατροπές και εκπλήξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος, ο οποίος τραυματίστηκε στην προηγούμενη δοκιμασία και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω του τραματισμού του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος καλωσόρισε γαλάζιους και πράσινους στη νέα εβδομάδα και λίγα λεπτά αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο Κωνσταντίνος με πατερίτσα.

"Γεια σας παιδιά. Έχω ένα κάταγμα στο δάχτυλο κι έχασα και το νύχι. Δεν πονάω τόσο πολύ όσο δείχνω. Μου είπε ο γιατρός να μην το πατάω καθόλου. Προφανώς, για προληπτικούς λόγου" εξήγησε ο παίκτης για την αποχώρησή του.

"Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Κωνσταντίνος δε θα μπορέσει να συνεχίσει στη Φάρμα, δυστυχώς. Κάπου εδώ τελειώνει το ταξίδι γι’ αυτόν", πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags