GNTM | Η μεγάλη αλλαγή που ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσα ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο μετά την είσοδο των παικτών στο σπίτι του GNTM

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο σπίτι του GNTM έκαναν την είσοδό τους τα 19 επίδοξα μοντέλα που κατάφεραν να προκριθούν από τη φάση του Bootcamp, με την Ζενεβιέβ και την Ηλιάνα Παπαγεωργιου να τους υποδέχονται με εκπλήξεις.

Η πρώτη από αυτές ήταν η παρουσία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στην πισίνα του σπιτιού, η οποία μάλιστα αποτέλεσε και το reference για την πρώτη δοκιμασία των παικτών. Αυτή θα είναι μια φωτογράφιση στην πισίνα, μέσα από την οποία θα πρέπει να "φωτογραφηθούν" τα παπούτσια που διαφημίζουν.

Σε αυτό το σημείο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε και μια σημαντική ανακοίνωση για την πορεία του παιχνιδιού, θέλοντας να δείξει για μια ακόμα φορά πως όλα πλέον θα γίνουν σε επαγγελματικό πλαίσιο. "Το σύνθημα φέτος είναι ένα: Δουλειά. Το GNTM δεν είναι πια ακαδημία. Είναι η αγορά τη μόδας. Από τη στιγμή που βρίσκεστε εδώ, στο σπίτι του GNTM, είστε όλοι μοντέλα. Για πρώτη φορά στην ιστορία του GNTM θα λαμβάνετε άμεση, απτή αμοιβή. Κανονική δουλειά. Ο νικητής ή η νικήτρια της σημερινής φωτογράφισης, θα λάβει αμοιβή 300 ευρώ" ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σκόρπισε ενθουσιασμό στους διαγωνιζόμενους.