Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 3χρονου κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο απασχόλησαν την ομάδα της εκπομπής "Καλοκαίρι Παρέα".
Η Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες της φιλοξένησαν στην εκπομπή την συνήγορο της μητέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, την Εβίτα Βαρελά.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Νίκος Μισίρης ρώτησε την Εβίτα Βαρελά: "Σας όρισε το κράτος να την αναλάβετε ή εσείς μόνοι σας αυτοβούλως με τον συνάδελφό σας θελήσατε να πάρετε την υπόθεση;".
Τότε, η δικηγόρος της 3χρονης μητέρας αντέδρασε και είπε: "Ποιος ρωτάει; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ποιος ρωτάει κάτι τέτοιο;".
Η ίδια πρόσθεσε: "Προς Θεού κύριε Μισίρη. Είναι σαν να ρωτάτε έναν δικηγόρο... Ξέρετε...".
Ο Νίκος Μισίρης συνέχισε τη σκέψη του λέγοντας στη συνήγορο: "Δεν βιοπορίζεστε από το επάγγελμά σας; Μία μετανάστης δεν ξέρω εάν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει κι ένα δικηγόρο" .
"Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Εμείς είμαστε συνλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Υπερασπιζόμαστε τον άνθρωπο και όχι το έγκλημα" ήταν η απάντηση της Εβίτας Βαρελά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr