Σε μια ιδαίτερη δοκιμασία αγωνίζονται σήμερα οι παίκτες του MasterChef, αφού το αποψινό Mystery Box δεν έκρυβε υλικά αλλά φωτογραφίες των 10 φιναλίστ με τις μητέρες τους. Βάσει αυτών, μάλιστα, θα έπρεπε να δημιουργήσουν και τα σημερινά τους πιάτα.
Κατά τη διάρκεια της μαγειρικής διαδικασίας, οι τρεις κριτές ξεκίνησαν να περιγράφουν δικές τους αναμνήσεις, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει πως "Ο αδερφός μου, Γιάννης, έχει υποφέρει πάρα πολύ για τον εξής λόγο. Εγώ ήμουν πάντα ο παραχαϊδεμένος, δεν μου χάλαγαν χατίρι και πάντα την πλήρωνε ο Γιάννης άνευ λόγου και αιτίας. Γενικά στη ζωή του ολόκληρη. Πόσω μάλλον στο φαγητό, γιατί συνέβαινε το εξής: Για να σηκωθούμε από το τραπέζι, έπρεπε να φάμε. Δεν υπήρχε το να κάτσω οκλαδόν και να εξηγήσω στο παιδί τι καλό που είναι. 'Τρώγε μην έχουμε άλλα' ήταν η θεωρία. Κάποιες φορές ήθελε πολύ να παίξουμε και ο κακομοίρης έτρωγε και το δικό μου για να μπορούμε να σηκωθούμε".
Από την άλλη, ο Πάνος Ιωαννίδης ήρθε στο παρόν και περιέγραψε ένα περιστατικό με τον γιο του, που τον έκανε να "λιώσει". Ειδικότερα ανέφερε πως "Εμένα μου είπε προχθές ο Κωνσταντίνος κάτι που πέθανα στο γέλιο. Έλειπε η μαμά του και μαγείρευα εγώ. Με ρώτησε τι θα μαγειρέψω και του είπα ότι θα κάνω μακαρόνια, γιατί με έχει συνηθίσει που τα κάνω. Μου λέει: 'Δεν μου αρέσουν τα μακαρόνια, μου αρέσουν τα σπαγκέτι'. Με έλιωσε το αγόρι μου".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr