Η Ναταλία Γερμανού και η Ναταλία Αργυράκη υποδέχτηκαν τον Νίκο Γκέλια στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά "Ο Τιμωρός" με τα καλύτερα λόγια.
"Περνάω υπέροχα στον "Τιμωρό", κάνω πράγματα τα οποία δεν είχα φανταστεί ότι θα έχω τόση ελευθερία με έναν τέτοιο ρόλο. Κάθε φορά έχω λόγο της δραματικότητας όλων των προηγούμενων ρόλων και είμαι από τους ηθοποιούς που διαβάζουν πάρα πολύ, διαβάζω δηλαδή όλο το σενάριο και σκέφτομαι να κάνω αυτό και εκείνο. Το μελετάω. Με τον ήρωα που υποδύομαι στη σειρά βλέπω ότι η διαδικασία αυτή είναι πάρα πολύ εύκολη. Σκέφτομαι πράγματα και έρχονται, βοηθάει και το σενάριο σε αυτό" ανέφερε αρχικά.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνέχεια στον Δημήτρη Λάλο, ευχαριστώντας τον για τη συνεργασία τους: "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Δημήτρη Λάλο, που παίζουμε όλη την ώρα οπότε έχουμε αναπτύξει μια τέτοια σχέση. Ο κόσμος δεν το ξέρει και θέλω να τους το πω αυτό το πράγμα. Επειδή κάνει πάντα πολύ σοβαρούς ρόλους και λίγο πιο σκληρούς, έχοντας κι αυτό το παρουσιαστικό... Ο Δημήτρης είναι ένα τρομερά ευαίσθητο παιδί και πολύ καλός άνθρωπος και συνεργάτης γαμ@ος! Συγνώμη κιόλας".
"Δεν πειράζει, δεν πειράζει" είπε η Ναταλία Γερμανού με μία μικρή αμηχανία.