
Το "The Voice" με τον Γιώργο Καπουτζίδη επέστρεψε στη συχνότητα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής.
Η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Χρήστος Μάστορας συνέχισαν την αναζήτησή τους για τη νέα φωνή της Ελλάδας, με τον διαγωνισμό να συνεχίζεται με τη φάση των blind auditions.
Στη σκηνή του The Voice ήρθε για να διαγωνιστεί ο Λάμπρος Καυκούλας και ο 53χρονος διαγωνιζόμενος από τη Θεσσαλονίκη έμελλε να συγκινήσει τους κριτές με την προσωπική του ιστορία.
"Η οικογένεια μου είναι το απάνεμο λιμάνι όπου εκεί βρίσκω τη γαλήνη, τη συντροφιά και την αγάπη που ζητάει κάθε άνθρωπος. Τραγουδάω πολλά χρόνια μπροστά σε κόσμο, δηλαδή από τότε που ξεκίνησα συνεχώς είμαι μπροστά σε κόσμο, περίπου 32 χρόνια" είπε αρχικά.
"Έχω γεννηθεί με ένα πρόβλημα στην όραση το οποίο λέγεται μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια. Βλέπω ότι η ζωή δεν διαφορετικά και έχω καταλάβει, μέσα από τα βιώματα αυτά, ότι ό,τι σου στερεί η φύση σε μια αίσθηση, σου το δίνει πολλαπλάσιο σε κάτι άλλο. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πω ποτέ "αμάν, τι έχω πάθει", αντιθέτως προσπαθώ πάντα να είμαι ενεργός μες στη ζωή.
Πιστεύω ότι οι αισθήσεις, όταν λείπει μία, προσπαθούν να καλύψουν το κενό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, όταν σου στερεί αυτό η φύση, να ακούς καλύτερα και αυτό βοηθάει και στο τραγούδι το οποίο ως ένα σημείο είναι και ακοή" πρόσθεσε.
Λίγο αργότερα, προέκυψε μια συζήτηση περί οικογένειας στο The Voice, όταν διαγωνιζόμενη βρέθηκε να κατάγεται από το ίδιο χωριό με τον Πάνο Μουζουράκη.
Τότε μάλιστα ήταν που ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε μία ατάκα όλο νόημα.
"Τα σόγια είναι καταστροφές πολλές φορές να ξέρετε..." είπε χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr