
Από το όμορφο νησί της Λέσβου ξεκίνησαν οι Ημιτελικοί του φετινού MasterChef, με τους τρεις κριτές να υποδέχονται τους έξι κορυφαίους του διαγωνισμού για να τους αποκαλύψουν τα νέα δεδομένα.
Αρχικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς υπογράμμισε ότι η χθεσινή (3/6) αποχώρηση του Γιάννη, φέρνει μία αριθμητική ανισορροπία στις δύο μπριγάδες, την οποία θα λύσει ο Ηλίας, ως αρχηγός της γκρι μπριγάδας που θα μπορέσει να "κλέψει" όποιον παίκτη επιθυμεί από την μπορντό. Ωστόσο, ο σεφ τόνισε πως αμέσως μετά από την επιλογή του, οι αρχηγοί παύουν να ισχύουν.
Επιπλέον, ο Πάνος Ιωαννίδης προκάλεσε το πρώτο ηχηρό σοκ στους έξι διαγωνιζόμενους, αφού ανακοίνωσε ότι μετά τις δοκιμασίες που θα συμμετάσχουν για δύο μέρες στη Λέσβο, στην κουζίνα του MasterChef θα επιστρέψουν μόλις τρεις παίκτες. "Σήμερα είστε έξι. Όταν επιστρέψουμε στην κουζίνα του MasterChef, μετά από τις δύο μέρες που θα περάσουμε στη Μυτιλήνη, θα είστε μόνο τρεις. Τρεις από εσάς θα αποχωρήσουν από εδώ".
Με τη σειρά του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε ότι ο παίκτης της χαμένης μπριγάδας, που το πιάτο του θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία, θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, ενώ αυτός με το καλύτερο πιάτο θα γίνει αυτόματα ο πρώτος φιναλίστ για τον τίτλο. Συγκεκριμένα ο σεφ ανακοίνωσε πως "Αυτός με την χαμηλότερη βαθμολογία από την ηττημένη μπριγάδα αποχωρεί άμεσα από τον διαγωνισμό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά τις ανακοινώσεις των κριτών και αφού συζήτησε με τον Κώστα, ο Ηλίας επέλεξε να πάρει στην μπριγάδα του την Χριστίνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr