Follow us

MasterChef | Ο ρόλος του Ηλία Κιαζόλι στο αποψινό επεισόδιο

Τα εγκωμιαστικά λόγια του Λεωνίδα Κουστόπουλου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
MasterChef

Στη φάση της τελικής οχτάδας βρίσκεται το φετινό MasterChef με την Ομαδική Δοκιμασία να λαμβάνει χώρα εκτός κουζίνας του διαγωνισμού και να μεταφέρεται στις Σπέτσες.

Τόσο οι κριτές όσο και οι παίκτες μεταφέρθηκαν στο ιστορικό νησί και κλήθηκαν να μαγειρέψουν έξω από το ξενοδοχείο "Ποσειδώνιο". "Την κουζίνα του ξενοδοχείου έχει αναλάβει ένας, μπορούμε να λέμε τώρα πια, πολύ καλός μας φίλος, εξαιρετικός συνάδελφος, ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το διαγωνισμό, τρεις φορές. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον εξαιρετικό Ηλία Κιαζόλι" ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τόσο οι κριτές όσο και οι διαγωνιζόμενοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, με τον Ηλία Κιαζόλι να τους καλωσορίζει και να μιλά για τον τρόπο που λειτουργεί η κουζίνα του ξενοδοχείου. "Για καλή μας τύχη έχουμε και ένα μποστάνι δικό μας... Καλή πρώτη ύλη για να κάνουμε καλό και χαρούμενο τον κόσμο, ωραίο φαγητό και νόστιμο. Το ύφος της κουζίνας είναι fusion, ανάλογα με την εποχή, τι βγάζει το μποστάνι" σχολίασε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Στη συνέχεια ήταν αυτός που πήρε τον Ηλία και τον Σοφοκλή, τους δύο αρχηγούς των μπριγάδων, για να τους δείξει το μποστάνι του ξενοδοχείου και να τους προμηθεύσει με τις πρώτες ύλες για τις παρασκευές τους. Βάσει αυτών μάλιστα θα πρέπει να παρασκευάσουν το μενού τους, το οποίο αφορά την ελληνική αστική κουζίνα που κυριαρχούσε έναν αιώνα πριν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα