Με ένταση ξεκίνησε το σημερινό αγώνισμα με τον Αλέξη Παππά να διαφωνεί έντονα με τον Γιώργο Γκιουλέκα για ακόμη μία φορά.
Συγκεκριμένα ο Γκιουλέκας δήλωσε πόσο ενοχλημένος είναι από τη στάση των συμπαικτών του καθώς βλέπει ότι δεν υπάρχει καμία στήριξη προς τοπρόσωπό του.
"Το πρωί μιλούσαμε για κάποια στήριξη που αφορούσε το αγωνιστικό κομμάτι... Κυρίως βοηθάει τους ίδιους…Δε βρήκα στήριξη για το ένα run που ζήτησα να μη τρέξω από τα 50 που έχω τρέξει από τη μέρα που έχω μπει στο παιχνίδι" δήλωσε ο Γκιουλέκας.
Με τον Αλέξη Παππά να παίρνει τον λόγο και να του απαντά:
"Όταν ήρθες εδώ τη πρώτη μέρα είπες ότι εδώ δεν ήρθες για το αγωνιστικό κομμάτι γνωρίζοντας ότι το Survivor φέτος είναι τέρμα αγωνιστικό. Ήρθες εδώ πέρα είπες για να κάνω τα μουχαμπέτια μου να περάσω καλά…Εγώ πρότεινω να μη παίζεις για όσο χρειάζεται" απάντησε ο Αλέξης Παππάς στον Γιώργο Γκιουλέκα.