Αντίστροφα μετρά ο Στέφανος Κασσελάκης για να μπει στον στρατό, καθώς παρουσιάζεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα.
Στην εκπομπή "Το Πρωινό" προβλήθηκαν κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο μαζί με την σκυλίτσα του, Φάρλι, ο οποίος συνόδευσε τον σύζυγό του, καθώς φεύγει για Αμερική όσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εκτελεί τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
"Ακούστε πώς σπάει ο διάολος το ποδάρι του δημοσιογραφικά. Σήμερα στις 10:45 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την πτήση της Delta ο κύριος Τάιλερ Μακμπέθ για τη Νέα Υόρκη. Θα μείνει στη Νέα Υόρκη για μερικές ημέρες για να… αερίσει το σπίτι και λίγο αργότερα θα μεταβεί στο Μαϊάμι και εκεί θα μείνει με τους γονείς του για όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας που θα κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
"Σήμερα το πρωί τον Τάιλερ τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο ο Στέφανος Κασσελάκης και η Φάρλεϊ, το σκυλί τους. Έλα όμως που την ώρα που έκαναν το check-in στον γκισέ, στον διπλανό γκισέ βρίσκεται φίλος μου που πετούσε εκείνη την ώρα και μας έστειλε τις φωτογραφίες που θα σας μεταδώσουμε τώρα σε αποκλειστικότητα" προσέθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr