Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι του Star, "MasterChef", παρακολουθήσαμε την ανακοίνωση της πρώτης ομαδικής δοκιμασίας της εβδομάδας. Οι κριτές μίλησαν στους παίκτες για την ιερότητα του σημερινού αγώνα, καθώς σήμερα η δοκιμασία έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα είπε ότι:
"Σήμερα για πρώτη φορά θα μαγειρέψετε για 120 άτομα. Θα μαγειρέψετε για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων".
Μάλιστα, ο Θάνος δήλωσε ότι:
"Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η δράση. Όταν χιονίζει σκέφτομαι πάντα ότι υπάρχουν άστεγοι και αδέσποτα που δεν θα περάσουν καλά".
Η Χριστίνα, ως αρχηγός της μπριγάδας που κέρδισε χθες, είχε το δικαίωμα να δηλώσει πρώτη υλικό για κάθε στάδιο. Η ίδια για το πρώτο στάδιο επέλεξε τις φακές, μετά επέλεξε τα κάστανα, έπειτα για κύριο πιάτο επέλεξε τους κιμάδες και για επιδόρπιο επέλεξε το φύλλο κρούστας.