Στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι του Star, "MasterChef", οι παίκτες κλήθηκαν να μονομαχήσουν στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας της χρονιάς. Η Χριστίνα και ο Λευτέρης κλήθηκαν να ορίσουν τους συνδυασμούς των παικτών που είχαν περισσότερες πιθανότητες να φέρουν πόντους στις ομάδες τους, εξασφαλίζοντας διαδοχικές νίκες στις μονομαχίες.
Η Χριστίνα, ως αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, κλήθηκε να επιλέξει πρώτη τον συνδυασμό των παικτών που θα μονομαχούσαν, καθώς η μπροτνό μπριγάδα ήταν εκείνη που κέρδισε στο πρώτο Mystery Box της χρονιάς στο προηγούμενο επεισόδιο. Η πρώτη της επιλογή ήταν ο Μάριος και ο Χρήστος. Ο Μάριος θα επέλεγε το βασικό υλικό και ο Χρήστος το συνοδευτικό.
Η λογική αυτή θα ακολουθούνταν και στη συνέχεια. Ο παίκτης της μιας μπριγάδας θα επέλεγε το βασικό υλικό της δοκιμασίας και ο άλλος το συνοδευτικό.
Ο Λευτέρης διάλεξε τη Χριστίνα ως αντίπαλό του, γιατί όπως δήλωσε:
"Θέλω να δω πώς θα μαγειρέψουμε ο ένας απέναντι στον άλλον και τι θα καταφέρουμε στην τελική".
Βάσει των επιλογών των αρχηγών, τα ζευγάρια στις μονομαχίες διαμορφώθηκαν ω εξής:
Μάριος-Χρήστος, Λευτερης-Χριστίνα, Γιάννης-Ηλίας, Χρήστος-Ζωή, Στέφανος-Σταμάτης, Τάνια-Βιβή, Παναγιώτης-Νικόλας, Ρένα-Γεωργία, Χρήστος-Νίκος, Κώστας-Γιάννης, Μπάμπης-Αλέξανδρος, Θάνος-Σοφοκλής.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr