Follow us

Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ο μεγάλος νικητής της Φάρμας!

Βραδιά τελικού το βράδυ της Πέμπτης στη Φάρμα

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βραδιά τελικού το βράδυ της Πέμπτης στη Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχεται στον αχυρώνα όλους τους συμμτέχοντες της φετινής σεζόν του παιχνιδιού για ένα τελευταίο συμβούλιο γεμάτο αγκαλιές, αναμνήσεις, γέλιο και συγκίνηση.

Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος είναι οι δύο φιναλίστ της Φάρμας και οποίοι διεκδικούν την πρωτιά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Νικητής στην πρώτη δοκιμασία του ζυγού ήταν ο Αλέξανδρος Τέλλιος, ανοίγοντας το σκορ στη Φάρμα υπέρ του με 1-0. Ακολούθησαν οι δοκιμασίες "Ράγες", "Σφεντόνα", "Καλάθι" και "Γαϊτανάκι", στις οποίες οι νίκες πήγαιναν διαδοχικά στους δύο φιναλίστ φτάνοντας στο 2-3 υπέρ του Γιώργου Γιαννακίδη. Πέμπτη δοκιμασία ήταν εκείνη με τους κορμούς και τις αχυρόμπαλες, στην οποία ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάφερε να αφήσει τον αντίπαλό του πίσω, κάνοντας το 4-2 και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής της "Φάρμας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ WEBTV

Αναστασία: "Φοβόμουν να μη χαλάσω όσα έχτισα"

Η Αναστασία μίλησε για τα πέντε χρόνια της πορείας της στη μουσική, τη σημασία της επαφής με το κοινό, αλλά και τις ανασφάλειες.

02 Ιουν 2026 07:00
 
Διαφήμιση