Follow us

Η Φάρμα | Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση

Ποιος παίκτης δεν συνεχίζει στη "Φάρμα";

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Κατά την 31η ημέρα στη "Φάρμα”, οι παίκτες ήρθαν πάλι αντιμέτωποι με μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Σπύρου να ανακοινώσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι, λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

"Μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι η μόνη λύση ήταν να φύγω, έτσι ώστε να προφυλάξω το πόδι μου", είπε αρχικά και πρόσθεσε: "Πραγματικά χάρηκα που σας γνώρισα όλους. Ήταν λίγος ο χρόνος με την πράσινη ομάδα, παρ' όλα αυτά η ψυχή μου είναι πράσινη".

Ωστόσο, αυτή η ανακοίνωση στεναχώρησε αρκετά τη Νάσια, η οποία έχει έρθει πολύ κοντά με τον παίκτη. Μάλιστα του τόνισε ότι σκέφτηκε μήπως να έφευγε και αυτή μαζί του.

Κατά την αποχώρησή του, οι περισσότεροι παίκτες σχολίασαν τις τελευταίες στιγμές των δύο παικτών, τονίζοντας πόσο κοντά έχουν έρθει, υπονοώντας ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

"Είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα γίνει τώρα που θα βγει ο Σπύρος έξω, μετά από λίγο διάστημα που θα δει η κοπέλα του ότι είναι βεντούζα με τη Νάσια. Ο Σπύρος έχει μία σχέση 10 χρόνια και με τη Νάσια μόνο που δεν το έχουν κάνει μπροστά στις κάμερες" είπε η Έλενα στους συμπαίκτες.

"Ήρθα στη Φάρμα και κατάλαβα ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό των άλλων πάνω από τον εαυτό τους", εξομολογήθηκε αρχικά η Νάσια στις κάμερες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr