Follow us

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο "Καλύτερα δε Γίνεται" | Ο νέος star της ελληνικής tv, η κόντρα Λιάγκα - Ουγγαρέζου & η κριτική στη Φαίη Σκορδά

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα στη Ναταλία Γερμανού

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στην πρεμιέρα του "Καλύτερα δε Γίνεται" τον νέο της συνεργάτη, τον Κωνσταντίνο Αντωνάτο.

Ο διευθυντής του yupiii.gr θα καταθέτει κάθε Σάββατο την #αποψάρα του για ό,τι απασχολεί την τηλεόραση και το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχολίασε τη φρενίτιδα που επικρατεί από μεριάς media αλλά τηλεοπτικού κοινού όσον αφορά τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο διευθυντής του yupiii.gr δήλωσε: "Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει αναμφίβολα χάρισμα, δεν συζητιέται αυτό. Στη συνέντευξή του στο "Καλύτερα δε γίνεται" είχε πει μία φράση που κράτησα: "πλάθεις την κοινή γνώμη". Με την εμφάνισή του ο Στέφανος Κασσελάκης άρχισε -με τις διάφορες ιδιότητές του- να περνάει στο κοινό, σε ένα κοινό που δεν θα το ενδιέφερε ποτέ για τέτοιες λεπτομέρειες, να πλάσει την κοινή γνώμη να τον αποδεχτεί. Τώρα, ο ίδιος έπλασε μία πολύ ωραία εικόνα με φίνες λεπτομέρειες ώστε να τον αποδεχτεί η ελληνική κοινωνία και να τον στηρίξει, όπως βλέπουμε αυτές τις μέρες. Η τηλεόραση την ίδια στιγμή, βρήκε έναν καινούργιο star. Νομίζω ότι η τελευταία του αξιοπρεπής στιγμή -από την πλευρά της τηλεόρασης προς εκείνον- ήταν στον καναπέ του "Καλύτερα δε Γίνεται". Για την τηλεόραση το λέω αυτό, ο ίδιος προσπάθησε να πλάσει την κοινή γνώμη όπως ο ίδιος πίστευε. Άσχετα τι έλεγε, δεν μπορείς να αποκαλύψεις μία ατζέντα από την πρώτη στιγμή. Έγινε viral, πήγε σε εκπομπές, νομίζω ότι το πίστευε. Ποιος δεν θέλει να γίνει αρχηγός κόμματος;".

Και πρόσθεσε: "Άμα γίνει αρχηγός κόμματος, εκεί θέλω να δω πόσο θα τον σέβεται η τηλεόραση. Θέλω να δω την αλλαγή".

Περνώντας στην τηλεοπτική κόντρα των τελευταίων ημερών, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος εξέφρασε τη γνώμη του για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άσκησε κριτική στον Γιώργο Λιάγκα για το ρεπορτάζ του "Πρωινού" που αφορούσε τη "μακρινή γιαγιά" του Στέφανου Κασσελάκη. Το ρήμα που χρησιμοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας στην αυστηρή απάντησή του προς τον άλλοτε στενό του συνεργάτη, "το ευεργετώ", συζητήθηκε ιδιαίτερα από τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

"Έχει πάρα πολλές πλευρές αυτό το πράγμα. Να πούμε ότι όλα ξεκινάνε από ένα όντως περίεργο σκηνικό στο "Πρωινό" (το ρεπορτάζ με τη μακρινή γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη). Ωστόσο, αυτή η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν κατονόμασε αλλά και να τον ρωτούσες, δεν θα σου παραδεχόταν ποτέ ότι πάει στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν συμφωνήσουμε ότι πήγαινε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θα σας πω ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει σε ένα μέρος δίκιο γιατί έδωσε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σε μία χρονική στιγμή μία θέση στο πλευρό του, σε μία εκπομπή που είχε ισοπεδώσει κάθε αντίπαλο εκείνα τα χρόνια. Τον έκανε σταρ άμα τη εμφανίσει του. Τότε ήταν η Σάσα Σταμάτη, ο Τάσος Θεοδώρου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, τους μάθαμε μέσα σε μία εβδομάδα" ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Και τόνισε: "Βεβαίως κανένας δεν κρατά κάποιον που δεν αξίζει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι ένας υπερταλαντούχος άνθρωπος που πήρε το έναυσμα από αυτήν την εκπομπή και αξιοποίησε το ταλέντο του και είναι αυτός που είναι. Είναι καταπληκτικός στη δουλειά του στην τηλεόραση. Στο κείμενο έχει μία άλλη οπτική, πάρα πολύ επιθετική, την οποία εγώ ως τηλεκριτικός δεν υιοθετώ σαν τηλεκριτικός, δεν θα τη στηρίξω".

Ο ίδιος πρόσθεσε στη συνέχεια: "Ο Γιώργος Λιάγκας για να απαντήσει τώρα αυτό, έχουν περάσει μήνες που (ο Δημήτρης Ουγγαρέζος) έχει πάρει κατά μόνας όλα τα μέλη του "Πρωινού" και τα έχει περάσει γενεές 14. Θυμίζω την κόντρα του Τάσου Τεργιάκη, τα σχόλια για τη Φωτεινή Πετρογιάννη, μόνο τα σκουλαρίκια της Άρυας Καλύβα έχουν μείνει, που τα σχολιάζουν στο Twitter".

Όσον αφορά λοιπόν τους χαρακτηρισμούς για "Τα κακά παιδιά που έχουν κοντή καριέρα" του Γιώργου Λιάγκα, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος ξεκαθάρισε: "Αυτό δεν το υιοθετώ. Νομίζω ότι αν το εννοούσε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, είναι μια λεκτική υπερβολή γιατί είναι χειμαρρώδεις ο Γιώργος Λιάγκας. Είχε τα νεύρα του και ήθελε να πει κάτι παραπάνω".

Σε άλλο σημείο, ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος σχολίασε την πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη στο Open με τίτλο "Πρωινό Σου Σου", η οποία φέρεται να έχει προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου.

Η ομάδα της Ελένης Τσολάκη αποτελείται από τον Νίκο Γεωργιάδη, τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, τον Δημήτρη Μηλιόγλου και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου. "Είναι μία ωραία ομάδα, εντάξει. Είναι μία ομάδα που θα συμπληρώσει την τριάδα - τετράδα προς τα κάτω πιστεύω. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει ένα ranking, ένα top 5 των πρωινών εκπομπών, η εκπομπή θα βρίσκεται στις αναπληρωματικές θέσεις των νικητών. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περιθώριο, δεν φταίνε οι ίδιοι. Δεν υπάρχει περιθώριο, τι να κάνουμε; Δν γίνεται όλοι να κάνουν 15, δεν βγαίνει το 100αρι" είπε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Έπρεπε να μείνει η Φαίη Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ; Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος απάντησε πάνω σε αυτό: "Δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, αυτό μπορώ να το πω. Ήταν κουκιά μετρημένα, η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ είναι πολύ πιο σημαντική από την ψυχαγωγία. Εντάξει, φέρνει έσοδα, καταλαβαίνω την ανάγκη να υπάρχει ένα τέτοιο πρωινό και ένα πρωινό με τη Φαίη Σκορδά, να τα λέμε και αυτά, είναι ένα έμβλημα για κάθε σταθμό μία τέτοια παρουσιάστρια. Από εκεί και πέρα, αν δείτε τα κουκιά πώς έχουν μοιραστεί, η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά, έδωσε χώρο στην αλλαγή ώρας της Δανάης Μπάρκα, γι' αυτό έχουμε αυτήν την ανοδική πορεία της Δανάης Μπάρκα".

Για τις εκπομπές της Φαίης Σκορδά, ο διευθυντής του yupiii.gr σημείωσε: "Η Φαίη Σκρορδά κάνει μία εκπομπή που αρέσει στην ίδια και προτείνει στον κόσμο. Πιστεύω ότι μακροπρόθεσμα θα το κοιτάξει από μία απόσταση και θα πει ότι εγώ έκανα τις εκπομπές που μου άρεσαν. Τώρα, αν άρεσαν στο πολύ ευρύ κοινό και εάν τη δυσκολεύει στην πορεία της αυτή η εμμονή της με το συγκεκριμένο είδος -ανεξάρτητα από την ώρα, από την τοποθέτηση του κάθε σταθμού- αυτό θα το πούμε σε μερικά χρόνια. Νομίζω ότι φέτος, ενώ είναι μία πάρα πολύ ωραία εκπομπή και πέρυσι και φέτος, είναι μία πολύ κλασική συνταγή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα