Follow us

Survivor All Star | Τάκης εναντίον όλων - Οι απανωτές εκρήξεις του παίκτη

Ο Τάκης Καραγκούνιας προκαλεί εντάσεις στο Survivor All Star και με τους Κόκκινους και με τους Μπλε

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star ξεκίνησε με αρκετές εντάσεις, στις οποίες βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Τάκης.

Στην αρχή, πριν οι παίκτες πάνε στον αγωνιστικό χώρο για το αγώνισμα ασυλίας, τα αγόρια της κόκκινης ομάδας συζητούσαν για την αντίδραση του Κόρο στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του. Τότε ο Τάκης αντέδρασε λέγοντας ότι κι εκείνος αποδέχεται το αποτέλεσμα χωρίς να μιλάει. Ο Βασσάλος, ο Κόρο και ο Σάκης διαφώνησαν μαζί του με αποτέλεσμα μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ αυτών και του Τάκη.

Ο Σάκης απευθυνόνμενος στον συμπαίκτη του είπε:"Ρε Τάκη μου, σου είπαμε ότι ενοχλείς; Αναφέρουμε τα γεγονότα όπως είναι. Είσαι ήρεμος όταν χάνεις ή όχι;"και ο Τάκης απάντησε: "δεν μου αρέσει να χάνω". Και συνέχισε ο νικητής του προηγούμενου κύκλου του Survivor: "Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις. Αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο που εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο".

Ο Τάκης Καραγκούνιας μιλώντας μόνος στου στην κάμερα αποκάλυψε ποια θεωρεί ότι είναι τα κίνητρα της συμπεριφοράς του Σάκη Κατσούλη: "Γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω "πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;", μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπουνε, τα βλέπω, τα ακούω, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω λοιπόν ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο αυτό και κατανοητό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει".

Αργότερα ακι ενώ οι δύο ομάδες περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας ξεσπάει και άλλος καυγάς με τον ίδιο πρωταγωνιστή αλλά με στόχο αυτή τη φορά την αντίπαλη ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης διευκρίνησε στον Γιώργο Λιανό ότι "ο Γιώργος είχε στήσει αυτί απ’ έξω, ο Γιώργος ο δορυφόρος, βγήκε ο Βασάλος ξεκάθαρα του είπε: "άμα θες, έλα μέσα να ακούσεις καλύτερα" γιατί κρυφάκουγε ο Ασημακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε. Μόλις κατάλαβε ότι είναι έξω και ακούει κάτι, ο Ηλίας έφυγε από τακτ. Ο Γιώργος παρέμεινε και είναι το μόνο σίγουρο γιατί τον είδαμε. Μιλάγαμε σαν ομάδα και λέγαμε κάποιους προβληματισμούς και κάποια πράγματα. Ούτε μάλωσε κανένας, ούτε τσακωθήκαμε".

"Θέλω να πω στον Τάκη πως δεν κρυφάκουγα καθόλου. Ήμασταν με τον Ηλία και μαζεύαμε προσανάμματα για την φωτιά και ακούγαμε τον Τάκη να ωρύεται και να φωνάζει. Φώναζες πάρα πολύ έντονα και σε άκουσε όλη το καμπ. Τώρα πας να με διαβάλεις! Δεν έχω θέμα. Δεν ασχολούμαι καθόλου μαζί σου" ανταπάντησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. ΤΟ λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα