Στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού από την "κόκκινη" ομάδα προέκυψαν τρεις αντί για δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.
Αυτοί ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι. Ξεκινώντας το σημερινό επεισόδιο του "Survivor All Star", ο τελευταίος ο οποίος βρέθηκε υποψήφιος με τρεις ψήφους συζητούσε με την Ελένη Χαμπέρη και την Νικόλ Μαυρίδη σχετικά με τις υποψηφιότητες.
Σε εκείνο το σημείο η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να "μαγειρέψει" την ψηφοφορία αφού έπιασε την ίδια και την Νικόλ και ουσιαστικά προσπάθησε να τις καθοδηγήσει στο να ψηφίσουν Ελευθερία Ελευθερίου, λέγοντας πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να κρατήσουν στο παιχνίδι την Νικόλ Μαυρίδη που είχε βγει υποψήφια από το πρώτο συμβούλιο του νησιού.
Η παίκτρια των "Διασήμων" σχολίασε στην προσωπική της συνέντευξη: "Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος αλλά, δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του εκτός. Δύο εβδομάδες πριν, πας να μαγειρέψεις την ψηφοφορία για να βγω εγώ υποψήφια και τώρα θες να σε ξελασπώσω; Λυπάμαι, αλλά εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι. Είχες πει την πρώτη εβδομάδα ότι είμαι εύκολα διαχειρίσιμη. Δυστυχώς, δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να με διαχειριστής ούτε μια φορά. Λυπάμαι πολύ, δεν τα κατάφερες".
Μάλιστα, η Ελένη Χαμπέρη σχολίασε και την Αφροδίτη Σκαφίδα που είναι συνέχεια δίπλα στον Σπύρο Μαρτίκα - όπως ήταν και στο σκηνικό με την προσπάθεια καθοδήγησης - λέγοντας πως είναι η "γραμματέας" του.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr