Με την έλευση της νέας χρονιάς θα έρθει και ο νέος κύκλος του MasterChef, ο οποίος είναι και ο έβδομος του διαγωνισμού μαγειρικής.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της "Super Κατερίνα” και έκανε μια αποκάλυψη για μια μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος.
"Δεν είμαι σε όλα τα επεισόδια. Δεν θα με βλέπετε σε όλα τα επεισόδια. Για να ξεκουραζόμαστε, έχει προβλέψει η παραγωγή και είμαστε και όλοι μπαμπάδες οπότε επειδή μας αγαπάνε πάρα πολύ, έχουν φροντίσει να έχουμε περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές μας και θα πάμε πάρα πολλά ταξίδια", είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Όσον αφορά την πρεμιέρα του MasterChef, η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε στη "Super Κατερίνα” ότι ο διαγωνισμός μαγειρικής θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.