Follow us

GNTM | Αυτή είναι η τελική πεντάδα - Ποια αποχώρησε;

Ποια πήρε τη δουλειά και ποια αποχώρησε από το GNTM;

Μία νέα δοκιμασία περίμενε τα κορίτσια του GNTM, μιας και κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στην πιο απαιτητική δοκιμασία του φετινού κύκλου.

Διαβάστε Επίσης

Η Βικτώρια είχε την καλύτερη φωτογραφία και έτσι πήρε τη δουλειά και θα είναι αυτή που θα μοιράσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επόμενης δοκιμασίας.

Όσον αφορά την αποχώρηση, οι δυο με τις χειρότερες φωτογραφίες ήταν η Μύρια και η Κότυ. Τελικά όμως η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μύρια η οποία ήταν από τα φαβορί του διαγωνισμού.

"Ήξερα ότι θα έφευγα γιατί αν συγκρίναμε τις δυο φωτογραφίες της Κότυ ήταν καλύτερη. Είναι μια εμπειρία που θα κρατήσω για μια ζωή. Θα κρατήσω τα θετικά και όσα έμαθα για να με βοηθήσουν στις δουλειές που θα έχω έξω", είπε η Μύρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr