Κατερίνα Καινούργιου & Άγγελος Μπράτης έλυσαν on air τις παρεξηγήσεις τους: "Ένιωθα ότι τα έχεις βάλει μαζί μας"

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Άγγελος Μπράτης έλυσαν τις διαφορές τους στη "Super Κατερίνα"

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο Άγγελος Μπράτης και η Σαμπρίνα ήταν καλεσμένοι στη "Super Κατερίνα" μετά την αποχώρησή τους από το "J2US".

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνάντησης, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Άγγελος Μπράτης άδραξαν την ευκαιρία και έλυσαν μικρές παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά τους στο παρελθόν.

Αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε ότι ο λόγος που αρνήθηκε να εμφανιστεί νωρίτερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επειδή είχε κανονίσει πρώτα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Το σέβομαι, δεν μου το είχαν πει" απάντησε πάνω σε αυτό η Κατερίνα Καινούργιου.

Αργότερα λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στον καλεσμένο της και του είπε: "Για να το λύσουμε όλο λοιπόν, πέρυσι είχες κάνει μία δήλωση που είχε προβληθεί από την εκπομπή μας. Η συγκεκριμένη δήλωση αφορούσε στα καλάθια και στις κυρίες που ψωνίζουν από εκεί. Είχε σχολιαστεί αρνητικά. Ένιωθα, επειδή η δήλωση είχε προβληθεί από εμάς, ότι τα έχεις βάλει μαζί μας. Ήταν μία ατυχής δήλωση δικιά σου; Ή ήταν κάποιο σχόλιο δικό μας και όλο αυτό που έγινε μετά , που θεωρείς ότι σε αδίκησε;".

Τότε ο Άγγελος Μπράτης της απάντησε πάνω σε αυτό: "Το είχα απαντήσει αυτό, και το είχατε παίξει. Ήταν μία ατυχής δήλωση. Ήμουν άυπνος δύο εβδομάδες, ήταν ο τελικός του "GNTM", είχα ράψει όλα τα φορέματα, δεν λειτουργούσα καθόλου. Ήταν μία ατυχής δήλωση, δεν είμαι υπερήφανος γι' αυτό".