Follow us

Η "Super Κατερίνα" απαντά στον Νίκο Μουτσινά για το φλερτ Νικηφόρου & Κατσαφάδου: "Κάνουμε ρεπορτάζ όχι "Καλό Μεσημεράκι""

Η "Super Κατερίνα" απάντησε στη διάψευση του ρεπορτάζ της από τον Νίκο Μουτσινά

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Η εκπομπή "Super Κατερίνα" ξεκίνησε μέσω ενός quiz τη συζήτηση σχετικά με το εάν υπάρχει ειδύλλιο μεταξύ του Νικηφόρου και της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Ο τραγουδιστής και η επιχειρηματίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, πιάστηκαν να ερωτοτροπούν σε μπαλκόνι γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Πριν από μερικές ώρες ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς διέψευσε το εν λόγω ρεπορτάζ, καθώς, όπως τόνισε στο "Καλό Μεσημεράκι", δεν υπάρχουν μπαλκόνια στο ξενοδοχείο για το οποίο έγινε λόγος.

Η "Super Κατερίνα" δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ και επέστρεψε σήμερα με νέα πειστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Πολυκάρπου, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την αμφισβήτηση του ρεπορτάζ της, παρουσίασε σήμερα νέες φωτογραφίες από... τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου!

Δες το βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr