"Φως στο τούνελ": Η σοβαρή πληροφορία για τον βιαστή των νοτίων προαστίων που αναστάτωσε την Αγγελική Νικολούλη

Μια σημαντική μαρτυρία μετέφερε τηλεθεατής στο "Φως στο Τούνελ", σχετικά με τον "δράκο" του Παλαιού Φαλήρου

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το βράδυ της Παρασκευής το "Φως στο τούνελ" με την Αγγελική Νικολούλη στο ΜEGA, επέστρεψε έτοιμο να ρίξει φως σε τρεις ακόμα υποθέσεις.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η πρόσφατη υπόθεση του βιαστή των νοτίων προαστίων, ο οποίος βρίσκει τα θύματά του στις στάσεις των λεωφορείων. Κάθε φορά, σημαντικό ρόλο παίζουν οι τηλεθεατές και η όποια πληροφορία μπορούν να δώσουν στην Αγγελική Νικολούλη ανώνυμα.

Έτσι, ένας/ μία τηλεθεατής πήρε τηλέφωνο στην εκπομπή έχοντας να δώσει μια πολύ σημαντική πληροφορία στην παρουσιάστρια, η οποία στο τέλος του τηλεφωνήματος και όντας λίγο αναστατωμένη ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι " Υπάρχει μία σοβαρή πληροφορία. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο τώρα".