Follow us

Φαίη Σκορδά VS Μιχάλης Δημητρακόπουλος: "Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει η ενσυναίσθηση;"

Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της και πάλι με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τετάρτης, έγινε έξαλλη μετά από κάποιες δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη βρέθηκε στο "Πρωινό” προκειμένου να μιλήσει για τη δίκη, όμως και πάλι προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας.

Αρχικά η παρουσιάστρια είπε: "Ο καθένας το πώς αντιδρά είναι διαφορετικό και δεν μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Από την άλλη, κι από τη μεγάλη σας εμπειρία, γνωρίζω ότι πολλές γυναίκες μένουν σε έναν γάμο μετά από σκληρές κακοποιητικές συμπεριφορές. Μέσα από συμπεριφορές που έχουν να κάνουν το σώμα, το σεξουαλικό κομμάτι, με τη λεκτική βία κτλ".

Μάλιστα τόνισε: "Συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Μιλάτε για κακοποίηση σε έναν γάμο, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την πρώτη καταγγέλλουσα δεν είχε καμία μα καμία σχέση".

Η Φαίη Σκορδά κλείνοντας είπε στον δικηγόρο ότι: "Μιλάω για τη ψυχολογία της σχέσης που τη ξέρετε καλύτερα, ανάμεσα σε έναν υποτιθέμενο θύτη και ένα υποτιθέμενο θύμα. Υπάρχουν όμως διάφορες εκδοχές της αντίδρασης του θύματος. Δεν τα εκφράζω με επιστημονικούς όρους αλλά πιστεύω ότι τα γνωρίζετε".

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να ρωτήσει την παρουσιάστρια αν γνωρίζει την έννοια της λέξης ενσυναίσθηση, την οποία χρησιμοποιεί συχνά, με την ίδια να του απαντά: "Εγώ λοιπόν, αυτή τη στιγμή, έχοντας την ενσυναίσθηση καταλαβαίνω ότι εσείς μου κάνετε μια επίθεση χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Να κάνω ετυμολογική ανάλυση του όρου; Είστε καλεσμένος στην εκπομπή μου και με ρωτάτε τι σημαίνει ένας όρος που τον ξέρουν τα παιδιά μου;".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr