Πέρα από την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη η οποία σόκαρε τους "Survivors", η κόκκινη ομάδα βρέθηκε στην επίσης άβολη θέση να στείλει έναν παίκτη της στον τάκο, ύστερα από την ήττα της στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας.
Πριν περάσουν στην κάλπη, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να μάθει τις εντυπώσεις τους από την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη, με τον Στάθη Σχίζα να σημειώνει: "Τώρα που έφυγε ο Γιώργος είναι περιορισμένα τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι η αποχώρησή του θα μας δημιουργήσει και μεγάλο πρόβλημα αγωνιστικά".
Πρέπει να αναφέρουμε ότι, Άρης Σοϊλέδη και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν για ακόμα μία φορά σε αντιπαράθεση.
Περνώντας στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, η κόκκινη ομάδα όρισε την Ασημίνα Χατζηανδρέου ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.
"Το περίμενα, μόνο ο Νίκος Γιάννης με είχε ενημερώσει ότι θα με ψηφίσει. Δεν το θεωρώ δίκαιο, βρήκανε πάτημα επειδή έχω πέσει αγωνιστικά. Θέλω όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσω θέλω να φύγω αυτό που ήμουν και όχι αυτό που είμαι. Η Ασημίνα από αύριο αλλάζει" είπε η παίκτρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr