Ο Τάκης Καραγκούνιας ανακοίνωσε συγκινημένος στους υπόλοιπους "Survivors" πως μετά από σκέψη θα παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Το κλίμα ήταν βαρύ, αλλά οι εντάσεις δεν έλειψαν.
Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να ξεμπροστιάσει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, επειδή προηγουμένως ο κομμωτής κατηγόρησε τους μπλε για κροκοδείλια δάκρυα.
Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άφησε να περάσει έτσι αυτό και φανερά φορτισμένος ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ: "Δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο για να φάει, και μου είπε "Έμαθα ότι έφυγε χωρίς πόνο, λυπάμαι" Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος. Όλοι ξέρουν την οικονομική μου κατάσταση. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ηλιοθεραπεία, ο Σπύρος με πλησίασε ανθρώπινα".
Ο κομμωτής πήγε να τον διακόψει, με όλους τους παίκτες μπλε και κόκκινους να αποτελούν ασπίδα για τον Καραγκούνια. "Εμμανουήλ σταμάτα! Σταμάτα Εμμανουήλ!" του φώναζαν