Follow us

Survivor | Στα μαχαίρια Κατσαούνης & Αβραμάκη: "Ό,τι γουστάρω θα κάνω" - Αυτός ο παίκτης βρέθηκε εκτός

Ένταση μεταξύ Γιώργου Κατσαούνη και Σοφιάννας Αβραμάκη - Ποιος βρέθηκε εκτός "Survivor";

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Survivor 2022

Το σημερινό συμβούλιο αποχώρησης του νησιού "άνοιξε" με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τονίζει πως δέχεται επιθέσεις, και πως παρακαλεί όλους να "μην την ενοχλούν".

Ο Γιώργος Κατσαούνης σχολίασε ότι άνθρωποι μέσα στο παιχνίδι πλησιάσαν την Ασημίνα για να "πάρουν κάτι από εκείνη", δείχνοντας τη Σοφιάννα Αβραμάκη. "Θα ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκες, αν πλησιάζα την Ασημίνα αν είχε μεγάλο κοινό. Όλη μέρα ήμουν με την Ασημίνα" του απάντησε μεταξύ άλλων η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Όσα ειπώθηκαν on και off camera μεταξύ Σοφιάννας και Ασημίνας απασχόλησαν και συζητηήθηκαν σε έντονο τόνο.

Όταν ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε σιγανά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Σοφιάννα του είπε: "Μπορείς σε παρακαλώ να μην την απασχολείς όσο απαντάω;".

Ο αγρότης, φανερά εκνευρισμένος της αποκρίθηκε: "Ό,τι γουστάρω θα κάνω. Αναφορά θα σου δώσω;". Η ίδια σχολίασε κλείνοντας: "Δεν περίμενα σεβασμό από εσένα".

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε σε κλάματα, αλλά και κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου καθώς δεν αισθάνεται ωραία με όσα λέει η παίκτρια για εκείνη. Σύμφωνα με το μοντέλο, η Ασημίνα λέει πως η Βρισηίδα "βάζει λόγια" στη Σοφιάννα.

Μέσα σε αυτόν τον πανικό, ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθάρισε ότι η παρατήρηση που έγινε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου προηγουμένως στον αγώνα (η οποία ξεκίνησε και όλη την αντιπαράθεση), έγινε με προτρεπτικό και συμβουλευτικό τρόπο.

Περνώντας στη μεγάλη ανακοίνωση της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους "Survivors" ότι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό. Όλοι έσπευσαν στο πλευρό του να τον αγκαλιάσουν εμφανώς φορτισμένοι. Πριν φύγει εκείνος και η Θωμαΐς Εμμανοιλίδου αγκλαλιάστηκαν για μία τελευταία φορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα