Δηλώσεις στο "Happy Day” παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφαση του Open να προβάλει μόνο ενημερωτικό πρόγραμμα, αλλά και πως ο ΣΚΑΪ έπαψε να είναι ενημερωτικός σταθμός.
Αρχικά είπε: "Η πιο λανθασμένη κίνηση είναι αυτή που έχει κάνει το OPEN. Είναι σαν να ενώθηκαν όλα τα άλλα κανάλια για να κάνουν ματς στο OPEN. Όταν ο πόλεμος τελειώσει,μετά ψάχνεις να βρεις το κοινό σου. Όταν ο ΣΚΑΪ, ως ο πλέον ενημερωτικός σταθμός, έκανε πάρα πολλά reality, πολλά προγράμματα που ήταν κόντρα σε εκείνο, ξεχνώντας ότι είχε και ενημερωτικά προγράμματα. Τώρα το βρίσκει μπροστά του, γιατί σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός, δεν εμπιστευτηκαν τον ΣΚΑΪ"
Και πρόσθεσε: "Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πρόσωπα τα οποία ξεκινούσαν σε αυτόν τον δύσκολο χειμώνα, να έχουν κάποια ανταπόκριση, όπως η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Άρχισε να έχει και διψήφιο στην τηλεθέαση, κάτι που σημαίνει ότι η τηλεθεάτρια που την έβλεπε, τώρα βλέπει τη Φαίη Σκορδά”
"Δεν συμφωνώ με την τόση ενημέρωση μέσα στην ψυχαγωγία, θα ήθελα μικρότερη διάρκεια. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Διαφωνώ με την διάρκεια" είπε κλείνοντας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr