Follow us

Survivor | "Συμπεριφέρονται στον Τάκη μειονεκτικά, σαν να τον θεωρούν επαρχιώτη"

Ο τρόπος που συμπεριφέρονται στον Τάκη Καραγκούνια έκανε αίσθηση στην συμπαίκτριά του

Βασιλική Παππά
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Μία συζήτηση σχετικά με τη συμπεριφορά του Άρη Σοϊλέδη και του Απόστολου Ρουβά έκαναν ο Τάκης Καραγκούνιας και η Κάτια Ταραμπάνκο. Ο παίκτης εξήγησε στο μοντέλο ότι ο τρόπος που κινούνται απέναντί του είναι κάπως απαξιωτικός.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε μάλιστα στην κάμερα μετά την κουβέντα τους: "Έχω παρατηρήσει μερικά πράγματα αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύουν, ήθελα να μου τα πει ο ίδιος, όπως για τον τρόπο που πολλές φορές του απευθύνονται ο Άρης και ο Αποστολής που είναι κατ' εμέ λίγο μειονεκτικός. Σαν να μην τον σέβονται, σαν να τον θεωρούν επαρχιώτη να το πω πιο ξεκάθαρα".

Ο ίδιος ο Τάκης σχολίασε επίσης στην κάμερα για τον Άρη Σοϊλέδη: "Έχει την τάση να είναι αρχηγός να είναι ηγέτης αλλά συνεχίζω και φέρνω περισσότερες νίκες τι θα μπορούσε να σκεφτεί ο Άρης για μένα να πει άραγε. Βλέπω ότι με την είσοδο του νέου παίκτη δεν μου δίνει σημασία και μου λέει "Κάτσε δεν χρειάζεται να παίξεις""

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr