Survivor | Η Κάτια Ταραμπάνκο σε μία εξομολόγηση για τη μητέρα της: "Τα έχτισε όλα μόνη της, με μία ραπτομηχανή"

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε συγκινημένη για τη μητέρα της και τη σχέση αγάπης τους

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στιγμές από τα παιδικά της χρόνια θέλησε να μοιραστεί στην κάμερα του "Survivor" η Κάτια Ταραμπάνκο. Η ίδια μίλησε με λόγια καρδιάς για τη μητέρας της, τα όσα βίωσε η ίδια ερχόμενη από την Ουκρανία στην Ελλάδα, και για τη μεταξύ τους σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: "Άμα είμαι εγώ 1% αγωνίστρια, η κυρία Ναταλία είναι εκατομμύρια τα εκατό αγωνίστρια. Αυτός είναι ο λόγος που κάθε φορά που σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, ότι δεν αντέχω εδώ στο "Survivor", λέω στον εαυτό μου "Κοριτσάκι μου κάτσε στα αυγά σου, γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά στα όσα πέρασε η μητέρα σου ερχόμενη εδώ πέρα".

Ναταλία Γαρβά, η μάνα μου, η αχίλλειος πτέρνα μου. Όχι απλά είμαστε δεμένες, όχι απλά κολλητές, περνάμε παρά πολύ χρόνο παρέα. Δεν μπορώ να πω ότι είχα παρά πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια γιατί ένα πιάτο φαγητό το είχαμε, ρεύμα, νερό είχαμε, κρεβάτι είχαμε, για μένα αυτά είναι τα βασικά. Άμα δεν έχεις αυτά, τότε έχεις δύσκολα παιδικά χρόνια.

Οτιδήποτε κάνω, το κάνω για τη μαμά, τη σέβομαι σαν άνθρωπο, είναι το παράδειγμά μου, η δύναμη μου, είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου, και από απέναντί μου, παρά πολλές φορές μου τα έχει χώσει, δεν μου σηκώνει τα τηλέφωνα γιατί δεν έχω κρατήσει την υπόσχεσή μου, και αυτό δεν το κάνεις στην κυρία Ναταλία.

Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου παρά με κάποια φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω. Τα έχτισε όλα μόνη της, με μια ραπτομηχανή κυριολεκτικά γιατί ράβει. Είναι ο λόγος ο οποίος που έχω πει ότι δεν θέλω να γίνω πλούσια δεν με νοιάζει αυτό, θέλω να βγάλω λεφτά ώστε η κυρία Ναταλία να πάει στην Αιδηψό που της αρέσει πάρα πολύ και να κάνει διακοπές στην Εύβοια".