Η Βασιλική Μιλλούση επανήλθε στο ballroom του DWTS χορεύοντας για προτελευταία φορά μια εκρηκτική samba στους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα. Το χρυσό κορίτσι της ενόργανης κι ο Μαξίμ μάγεψαν κοινό κι επιτροπή με το "Αεράκι" λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια. Μετά το τέλος της χορογραφίας ο Νίκος Κοκλώνης σηκώθηκε όρθιος και τη χειροκροτούσε λέγοντας πως ενώ περίμενε ότι θα δει κάτι ξενέρωτο τελικά τον διέψευσε.
Δεν δίστασε μάλιστα να της πει on air εν μέσω χειροκροτήματος και θαυμασμού: "Μπράβο στην πιο sexy μαμά της ελληνικής τηλεόρασης" ενώ παράλληλα η Βίκυ Καγιά συνομιλούσε με τον Λευτέρη Πετρούνια που βρίσκεται εκεί για ακόμα μια φορά για να τη στηρίξει και να την καμαρώσει.
Με πολύ χαρούμενη διάθεση και μια σέξι χορογραφία η διάσημη αθλήτρια για ακόμα μια φορά μαγνήτισε τα βλέμματα. Η κριτική επιτροπή αποθέωσε τη Βασιλική Μιλλούση που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και της χάρισε 50 βαθμούς.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr