"Big Brother" | Μπήκε στο σπίτι και έφαγε απευθείας penalty!

Η νέα παίκτρια έκανε επεισοδιακή είσοδο στο σπίτι του "Big Brother"

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ

Στo σπίτι του "Big Brother” έφτασαν νέα πρόσωπα στο σημερινό επεισόδιο αλλά ένα έκλεψε την παράσταση. Η Βιολέτα Αρεστή, μπήκε στο παιχνίδι γνωρίζοντας έναν παίκτη, πράγμα που απέκρυψε κατά την είσοδό της. Η αλήθεια δεν έμεινε για πολύ κρυφή.

Ο Στέφανος Μιλάτος έμεινε άφωνος όταν την είδε, ενώ δήλωσε: "Με αυτήν εγώ μιλούσα για δύο μήνες . Φιλική ήταν η σχέση με τάσεις πινελιάς για πιο ερωτική. Δεν έχουμε έρθει τόσο κοντά ποτέ, απλά μιλούσαμε κι είχαμε επαφή".

Η Βιολέτα με τη σειρά της είπε στον Μεγάλο Αδερφό: "Νομίζω ότι δόθηκε περισσότερη σημασία, είχαμε μόνο μία διαδικτυακή επαφή. Τίποτα περισσότερο. Συγγνώμη". Τα λάθη όμωε πληρώνονται, και ο Big Brother της αφαίρεσαι την ασυλία της πρώτης εβδομάδας που είχε εξασφαλισμένη, ούσα νέα συγκάτοικος.